Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
ATMOS -ból még csak a DD+ -os tudja az ATV az biztos. Szóval a torrent áruházba vett jellemzően true HD -sakat nem.
Minden mást úgy tudom jól kezel csak lehet még egy infuse -ba be kell ruházni. Mert arról halottam, hogy a többivel jó nem tudom a nativ kliens milyen. + tapasztalatom sincs ez mind csak olyan amit olvastam + halottam róla. Shield TV -n a natív PLEX klienssel is megy minden azt tapasztalatból tudom. -
Keksz
senior tag
-
MasterMark
titán
A TV nem biztos, hogy átengedi a sokcsatornás hangot az erősítő felé.
Cilindrik: Nem, így jó ahogy van. Az internetnek ehhez semmi köze, otthon streamelsz egyik eszközödről a másikra, ha nincs neted ez akkor is megy mivel a saját hálódon megy.
Az akadósnál valószínűleg transzkódol, a pc meg nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest