Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz
gyugyo79 #17538 üzenetére
Eddig mindig app.plex.tv oldalon kerersztul hasznaltam.
Számít ezeknél hogy van e elofizetesem vagy sem?AWS kiszolgalon keresztul allitottam be a tuzfalamat itthon neki. Avval egyutt igy mukodik szepen kifelé annelkul nekem nem is ment. :/
Eloszor munkahelyen nem mukodott de ezert csodalkoztam rajta mert minden mas meg megy holott 443 ugyanugy mindenhol.
Nem tudjatok a plex vajon forwardolja a kiszolgalo portomat amikor megjelenitené a tartalmat vagy azt helyben náluk 443ra forwardolja es már azon kuldi ki az app.plex.tv oldalra? Elég fontos kulonbseg a kettő.A sajat domainen keresztul nem rossz ötlet
kössz a tippet megérne egy probat kikerulve az app.plex.tv oldalt.
Tanusitvanyt plexhez nem generaltam kulso szervereken vannak de ez is egy remek ötlet
!!!
Addig is ha valakinek van még valami ötlete szivesen meghallgatom. Kiprobalom gyugyo által leirtakat addig is mindegyik nagyon jo ötlet köszönöm szépen őket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest