Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
bandeah #14168 üzenetére
Ilyen tiltásra nem gondolnék, mert akkor a TV klienssel nem tudnál csatlakozni a Plex szerverre/nem érnéd el már a tartalmakat sem.
Csak egy-egy filmnél jön elő ez vagy mindnél? Ha mindnél, akkor mind azonos minőségű/kiterjesztés/codec?
Nálam is LG TV, webOS-es Plex klienssel és pl. a h265 4K HDR filmeket nem igazán szereti lejátszani.
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14196 üzenetére
Na igen, ez a gond ezekkel
200ezres gép, és azon kell gondolkodni hogy elbír e 4-5 emberrel, kb a feléből megvagy egy komplett itx-es géppel, amit Te raksz össze, és 20-30 embert is kiszolgál, gyorsan, várakozás nélkül
és ha neadj isten még valami gondod is lenne az otthoni laptoppal, vagy gépeddel vagy ilyesmivel, akkor ez elé csak leülsz és tudod használni plex mellett böngészésre is (ha windowst vagy linuxot teszel rá)és 100ezer maradt a zsebedben
Csak egy kis segítség
Core i3 9100T 20k körül van
hozzá lap 20k?
Ram 16gb kb 17k
táp és ház opcionálisBőven 100 alatt vagy, és mennyivel erősebb
Biztos kicsit többet fogyaszt
De nekem az intel 10400 napi 24 órában megy 9db 3.5"hdd-vel, néhány ventilátorral
egyedül élek, szóval ez a fő fogyasztó itthon, ezenkívül nyilván valamennyi mikró használat, lámpa, néha tv nézésem van, meg a többi alap áramfogyasztós cuccok, és így 8-9ezer a villanyszámlám
Szóval ebből kb 6ezret eszik meg a gép
-
masvilagx3
tag
https://www.synology.com/de-de/products/DS420+
Ezen gondolkodom.a leírás alapján SW és HW transcoding is van -1080p-ig.Igazából 2x2.0 ghz (amit lehet 2.9-ig huzható) es alap 2gb ram(ami bővíthető 6gb-ra).
igazából az a kérdés hogy egyszerre ki tud-e szolgálni 4-5 főt.
Köszönöm a segítségeket -
zseko
veterán
válasz
enginev3.0 #14189 üzenetére
Én lehet hogy szert teszek majd egy használt ilyenre, elég baráti áron, ha minden összejön, gondolom elég lesz a Plex-hez, és nem fogyaszt sokat. Csak egy nagyobb hdd-t kell majd hozzátenni usb-n.
-
ColdMan
tag
válasz
masvilagx3 #14192 üzenetére
Én sem más pénzét akarom költeni, csak megjegyzem: 4 SATA portos pcie kártya létezik, nem is horror áron.
-
masvilagx3
tag
válasz
enginev3.0 #14191 üzenetére
azért köszönöm
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14190 üzenetére
8 satas alaplapot nem láttam mostanában
Am sorry nem szeretem költeni más pénzét, csak egy ötlet volt
-
masvilagx3
tag
válasz
enginev3.0 #14189 üzenetére
esetleg egy értelmes konfigot tudnál javasolni? ,de olyan alaplap kell amin 8 sata csatlakozo van illetve legalább egy m2. fogyasztásban mennyire jönne ki kb?
köszönöm -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14188 üzenetére
Hát olcsóbban össze lehet rakni egy gépet mint egy nas és erősebb
De csak ötlet -
masvilagx3
tag
válasz
enginev3.0 #14182 üzenetére
köszönöm
ránéztem így értem már ,de pont 3 hónapja lett új konfig belerakva(asrock x570, amd ryzen7, illetve 2x16gb ram).
ezt átkell gondoljam még. -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14179 üzenetére
Valamilyen T jelzésű intel proci
Azok 35w tdp-vel rendelkeznek, de erősebb mint egy NAS
-
bnorci71
addikt
válasz
Fandango #14180 üzenetére
csak hangosan megosztom tegnapi tapasztalatom
HTPC-n W10 újrarak Plex mappa átmásol nem látom a szervert, portok is zárva.
Mi a nyavalya tegnap előtt ugyan így csináltam ment minden. Ja meg a transmission se elérhető pedig feladatkezelő szerint fut. Meg a megosztott maghajtó sem a HTPC-n
Aztán rájöttem a W10 nem kérdezi meg egy hálózat beállításakor hogy otthoni/vállalati/nyílvános nekem kel beállítani. Amint átraktam otthonira ment minden -
masvilagx3
tag
válasz
enginev3.0 #14176 üzenetére
Szia
Mire gondolsz?
Köszönöm -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14173 üzenetére
Egy 35wos Intel procit
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #14173 üzenetére
Ha van PP-d, akkor érdemes olyat választani ami támogatja a HW gyorsítást, általában Ineles NAS-ok.
-
masvilagx3
tag
Szeretném megkérdezni ki milyen nas-t használ a plex serverhez.jelenleg pc-t használok ,de az éves elszámolás után kicsit gondolkodóba estem.700w tappal és 7 merevlemez van most a gépben. van plex pass-om. Illetve körülbelül 7-8 embert(rokonok) szolgál ki.
Előre is köszönöm.Synology és qnap között gondolkozom.
-
-
Fandango
veterán
válasz
Gardaai #14164 üzenetére
Statikus IP beállítva routerben, sőt még windowsban is.
Megcsináltam a hostot, DUC progiban minden zöld pipa.
Routerben a portforwardingnál beírtam az IP-t az internal hosthoz, beállítottam minden mezőben a port számot ugyanarra, protokoll TPC/UDP.
És mégse megy Kodi alól, hiába írom be az URL-t vagy host nevet. -
bandeah
csendes tag
válasz
tasiadam #14107 üzenetére
1. 100%-on azért is mehet mert transkódol... be kell állítani a klienseket hogy eredeti (original)-ben játsza le a tartalmat.
2. mobil appnak van olyan verziója a melyik nem korlátos, meg kell keresni, esetleg app helyet mobilon böngészőből de mindkét esetben lejátszás indítása be kell állítani a transkódolás nélküli (eredeti) lejátszást.
3. egy meghívót dobsz neki szerverről és felveszi a felhasználók közé.De javítsatok ki ha tévednék!
-
bandeah
csendes tag
Sziasztok! Jár már úgy valaki, hogy LG tv-n az app betölti a tartalmat, de már nem játsza le?
Menü, tartalom minden megvan, de lejátszásra kattintva "Lejátszási hiba" felirat fogad.Azt gondolom ez inkább szerver oldali beállítás kérdése lehet, mert más klienseken minden gond nélkül megy a lejátszás illetve ezen az egy tv-n másik plex szervert beállítva azt lejátszotta.
Lehet hogy letiltotta a szerver az eszközt (vagy én esetleg). IP vagy mac adress alapján is tilthatja esetleg a szerver? Tanácstalan vagyok...
-
Gardaai
senior tag
válasz
Fandango #14163 üzenetére
Igen. Az IP címed folyamatosan változik. Ideig-óráig tudod használni IP-vel aztán ha változik, akkor nem fogsz tudni csatlakozni. Erre való a DDNS, hogy egy DNS címet beállítasz pl. fandango-plex.ddns.me és utána azzal és a plex portjával eléred bárhonnan a gépedet.
Írj mire jutottál. -
Fandango
veterán
válasz
Gardaai #14162 üzenetére
Most már értem mire gondolsz, a program amit linkeltél azzal kellene ezt megcsinálni.
Na az nincs meg, vagyis a programot letöltöttem és regisztráltam is, de nem igazán jöttem rá, hogy pontosan mit kellene vele csinálni, de most már sejtem.
Ezt akkor megcsinálom, vagyis megpróbálom, aztán jövök, hogy mire jutottam. -
Gardaai
senior tag
válasz
Fandango #14161 üzenetére
Kezdjük ott, hogy DDNS be van-e állítva. Távolról nem fogod elérni nélküle.
URL például: https://my-ddns.synology.me:32400Javasolnám egyébként nem a gyári portot használni. Biztonság miatt. De ez szerintem csak nekem fontos, hogy mindig mindent más porton érek el távolról.
-
blakey
titán
válasz
r_zsolt #14155 üzenetére
Belépsz a PMS-ben a Filmek menüpontba, kiválasztod, hogy mappák szerint (mind mellett) listázza, belépsz a megfelelő mappába, ott lesz a film, a három pöttyre klikkelsz és találatok pontosítása.
Amúgy az elnevezések nekem nem tetszenek, én nem így csinálnám, de ez én vagyok, + nem feltétlenül nyerő, ha ilyen nyíltan megosztod a "biztonsági másolat" származását. -
Fandango
veterán
Köszi a segítséget, otthon majd próbálkozok ezzel.
Még egy kérdés, hogy nekem csak egy szolgáltatói (Flip) router van, ezekbe is be lehet lépni ilyet beállítani? -
Biga123
addikt
válasz
Fandango #14145 üzenetére
#14143Patice
#14146Patice
+ nézd meg nem e vagy natolva
Szvsz plex távoli eléréshez nem kell DDNS hiszen a plex maga ezt lekezeli.
Amennyiben nem vagy natolva és a port meg van nyitva kifele.
Pont ez a legnagyobb előnye a plex nek.szerk : most így végiggondolva tök felesleges volt ez a HSZ
de sebaj én is hozzászóltam
-
Gardaai
senior tag
válasz
Windows-ra ezt szoktak feldobni: [link]
Van Windows-os app hozzá, ami folyamatosan nézi az címed és frissíti a DDNS-t.Router beállítás röviden:
- gépnek statikus IP cím (pl. 192.168.1.100)
- plex port beállítás (ha alapon hagyod, akkor 32400)
- router portok között felveszed a következőt:
- külső IP: *
- belsős IP: 192.168.1.100
- külső, belső port: 32400 -
Patice
nagyúr
válasz
Ha internet felől akarod elérni az otthoni szervered, akkor kell DDNS, amivel az internet szolgáltatódtól kapott, sokszor változó IP címet lehet lekövetni egy ún. host névvel.
Kell otthon valami, ami ezt a változást leköveti, pl. routerekben szokott lenni ilyen funkció.
Ehhez publikus IPv4 cím kell a netszolgáltatódtól, ha csak NAT-olt IP címet kapsz, akkor vagy lehet kérni tőlük ilyet, vagy nem (sajnos).
Hogy NAT-olva vagy vagy sem, azt könnyen kiderítheted:
1. Megnézed mit mutat a what is my IP address oldal
2. Megnézed, hogy milyen IP címet látsz a routeredben (ez az amit a szolgáltatód ad)
Ha a kettő egyezik, akkor nincs NAT, ha különbözik, akkor van. -
Fandango
veterán
válasz
Patice #14143 üzenetére
Statikus IP-t állítottam be Windowsba.
Amikor engedélyezem Plexbe a távoli elérést, akkor egy pár másodpercig jó, de átvált arra hogy nem elérhető. Plexbe is beállítottam, hogy a 32400-as portot használja.
KPC-be beállítottam az IP-t ami windowsba is van.
Mit csinálok rosszul? -
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14140 üzenetére
Coreelec - re van vnc viewer de portot kell nyitni neki meg fixálni a box IP címet és arra még nem vettem rá magam meg szerintem nem is fogom mostanában . Így most nem érem el távolról. Kitalálok erre valamit hogy egyszerűen menjen. Amúgy csak 11 film nem 30 elnéztem (star wars kollekció) bár lehet van még egy két rész a kollekció felrakása óta mert 2019-ben lett felrakva. Így lehet nem is számít ha filmek listában van. 30 sok helyet foglalt volna de 11 még elmegy.
A hivatalos plex addonban csak a gyűjteményt jeleníti meg de azt csak egy ember használja. -
Peace
nagyúr
Mostanában előszeretettel csinálja, hogy bizonyos tartalmaknál az utolsó 1-2 percet nem hajlandó lejátszani, hanem össze**arja magát és lejátszási hibát ír. Ez mi lehet?
Mindig frissítgetem PC-n, szerintem tv-n is egész új kliens van. Régebben nem csinálta ezt velem.
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14134 üzenetére
Amit beraktál képen ahogy megjelenik tök jó (pont így csinálja az embycon csak az más miatt nem tetszik )! Kár hogy nem lehet megoldani hogy szinkronizálja többi kodival amelyikkel szeretném.
Lehet csinálok egy külön mappát ahova ilyen film pakkokat töltök de csak a gyűjtemény mappáját helyezem ki a főoldalra (Amber skinnel) így mindegyik kodiban beállítva már meg fog jelenni. -
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Szintén a gyűjteményekkel kérdeznék.
Van a régi Pókember gyűjtemény, ami 3 részből áll. Viszont csak 2 jelenik meg, de az információk menüpontban látható mind a 3 rész.
Ez miért van?
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #14133 üzenetére
Mást nem tudsz tenni, azért "jött létre" a PKC, hogy beleépüljön a Kodi adatbázisába, tehát a két program kölcsönöcs közreműködés eredménye, hogy az adatbázis így jelenik meg. Plex oldaláról megoldod, hogy miként jelenjen meg, a többi alkalmazás ami kezeli a Plex adatbázisát is, már egy másik történet, ott alkalmazkodni kell. Kodi nem fejleszt a Plexhez, tehát valahogy meg kell oldani.
Itt van az enyém, PKC-t használva megjelennek a gyűjtemények:
-
blakey
titán
-
kerekes.pter
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy Plex-en be lehet-e állítani hogy magyar tv csatornák elérhetőek legyenek?
A cél eszköz DS218+
Köszönöm a válaszokat. -
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14126 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek! Megjelenik gyűjteményben azzal nincs gond csak egyenként is látszik a filmek listában amit nem szerettem volna. Csak a gyűjteményben legyen amit létrehozok! Persze ha ez lehetséges.
Még nem töltöttem le ezt a pakkot csak használok gyűjteményeket és onnan tudom hogy az külön a filmek listában is látszik külön külön a gyűjteményben lévő filmek. -
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy egy 30 filmből álló kollekciót (marvel univerzum) egy gyűjteményben legyen és csak azt jelenítse meg a plex ? Csak a gyűjtemény látszódjon és külön a filmek listában ne látszódjon egyenként ! Jó lenne ha plexkodiconnect-ben is csak a gyűjteményt jelentené meg.
-
Egy pici segítséget szeretenék kérni. Egy synology nas-on fut a plex. Nemrég újra kellett tennem a plex app-ot, azóta nem frissíti le automatikusan a tárhelyre bekerülő filmeket, sorozatokat magától. Eddig olyan szépen működött. Mi lehet a gond?
-
enginev3.0
félisten
Plex Media Server Kiadási jegyzéke
Verzió: 1.31.0.6654
Új
(Linux) Automatic library updates are now triggered by filesystem permissions and ownership changes (#14045)Javítások
(DVR) Some audio or subtitle streams could fail to be captured on channels with multiple audio or subtitle services (#13908) (#13877)
(IntroDetection) Detection may timeout on very slow systems causing items to retry indefinitely (#14027)
(Transcoder) Transcoding from AV1 could take a very long time to start when a GPU that did not support it was present (#14043) -
bnorci71
addikt
válasz
CsiszyFutár #14115 üzenetére
Távoli hozzáférésnél közvetlenül éred el a szervert így a nagy bitrátájú filmek is mehetnek 1:1-be.
-
tasiadam
veterán
válasz
UberMutant #14116 üzenetére
nem sok az a 2e ft 40w-ra? Vagy nem sok az a 40w? Nézd meg milyen stateben szokott állni a gép és mennyi időt. Nálam 80%ban C8 a state, pedig van plex is már, truenas is pörög 2 gépre, VM is futnak, igaz kisebbek a gépeim, de 2w-al elvannak idle.
-
UberMutant
őstag
+1
nálunk is egy 10-es nuc van, passzív házban 2 SSD egy icybox dupla házban usb-n + benne egy 2.5es és egy m2 nvme ssd.
ubuntuval , plex és qbittorrent meg egyebek dockerben, így az update is egy parancs, és le sem áll a plex kliens miközben frissíti a konténert.minden elérhető távolról is, grafikus felületen, meg egy bluetooth egérrel még a streaming szolgáltatókat is lehet futtatni egy chromeban.
laptoppal hddvel kezdtem, de az hangos , fütyül zörög. ha futja rá, akkor megfontolandó a passzív házas néma rendszer.
fogyasztása 35-40W kb 2000 ft havonta.
-
CsiszyFutár
csendes újonc
Köszönöm a választ.
Minden tökéletesen működik elérem távolról is más felhasználókkal.
De ha bemegyek a nason telepített plex alkalmazásba akkor a beállítások menü mellet ott van egy felkialtójel, hogy engedélyezze a távoli hozzáférést.
Csak nem értem mért amúgy elerem távolról is. -
ugyes
senior tag
válasz
Dani_kp #14113 üzenetére
Vegyél egy NUC-ot vagy más mini pc-t. A hardveraprón árulnak 6gen I5-ös gépeket 16GB RAM-mal, 250GB SSD-vel ~60/70eFt-ért. Vagy Linux vagy Win10 az op.rendszer (11 elméletileg nem megy majd rá). Remote Desktopon keresztül vezérled a laptopodról, ha szükséges. Egyes mini pc-kbe még 2,5"-es SSD/HDD-t is tehetsz pluszban, és már ott is a háttértár. Vagy USB-s külső HDD keretben x db HDD.
-
Dani_kp
addikt
Igen, közben meg lett. Csak valahol elrontottam, mert a 2 rendszeren külön-külön névvel sikerült létrehoznom egy szervert
.
Na mindegy, ez most csak teszt volt, mert egy laptop-on hoztam létre, ami többször van kikapcsolva mint be. Most agyalok, hogy mit kellene majd beállítanom erre a célra. De valószínűleg egy régi, szintén noti lesz és akkor nem kell dual boot miatt 2 szervert beállítani.Vagy mit lenne érdemes erre a célra üzemelni? Van 4 streaming szolgáltatás is itthon, de sajnos így is elég sok mindent nem tudunk megnézni, mert éppen egy 5. induló szolgáltatónál lesz fent.
Alszok még ezekre a dolgokra. -
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Nekem lenne egy kérdésem. Még csak most ismerkedek ezzel a témával.
Egyelőre annyit elértem, hogy linux mint alatt beállítottam egy plex szervert, a ps4-en plex klienset. Szépen megy is a lejátszás.
De a gép ami fut a "szerver" az egy dual boot-os. Arra van lehetőség, hogy win alól is legyen ugyanazon regisztráció alatt egy plex szerver? Vagyis mindegy, hogy én most wint vagy linuxot indítok, de mind a kettőn legyen elérhetőek ugyanonnan ugyan azok a tartalmak.Remélem, érthetően fogalmaztam és tudtok majd segíteni
.
-
bnorci71
addikt
válasz
3. ha nem nyitsz portot akkor is elérhető csak nem közvetlenül így kisebb bitrátával lehet csak nézni esetlegesen.
Akivel meg akarod osztani annak kel küldeni egy meghívót. és utána fog hozzáférni az alkalmazásba ezeket az eszközöket utána fogod is látni kik/mik férnek hozzá a szerveredhez
-
zseko
veterán
válasz
A 2.-es ponthoz az előtted lévő hozzászólásban pont leírták hogy mobilon fizetős, különben percenként megáll.
3: Tudomásom szerint elérhetőnek kell lennie kívülről a szervernek, vagyis nyitni hozzá egy portot, lényegében úgy, mint torrentnél. Nálam semmi bridge mód, csak port forwarding, nekem is két routerem van, a gyári trékomos, mögötte pedig a saját. -
tasiadam
veterán
üdv
most idomítottam be itthon először és használtam is a plexet, sok próbálkozásaim után először, kvázi.
Lenne több kérdésem:
1: elég-e 1 CPU mag és 2gb RAM TureNAS-ból futtatott plexre? Eleinte 100%on akad, aztán lemegy szépen 20% alá.
2: Mobilon miért szakadhat meg random egy film?
3: Ahhoz, hogy bárki elérje a neten, kell valami speckó bridge mód a modemnek? 2 routerem van egymás mögött, az első vodásat nem tudom lekapcsolni, hogy csak bridge legyen -
bnorci71
addikt
válasz
enginev3.0 #14102 üzenetére
filmmel Pc-n vagy Tv-n nem emlékszem nekem nem volt ilyen, hogy csak 1 perc. Zenénél telefonon biztos, ott fizettem valami olyasmit mint említesz és azóta OK.
Lehet filmet is ezután néztem, de nem hinném. -
Biga123
addikt
válasz
Biga123 #14091 üzenetére
Találtam plugint: Cigaras/IPTV.bundle
Működik is csak az a baj h bármilyen M3U t adok be neki nemigazán akar lejátszani semmit .
Egy ATV indult el eddig botrányos minőségben. -
zseko
veterán
válasz
enginev3.0 #14102 üzenetére
Hm, akkor lehet én kifizettem? Bár nem emlékszem már, de elképzelhető.
-
zseko
veterán
válasz
enginev3.0 #14100 üzenetére
Hogy érted hogy telefonon fizetős? Én simán használom ott is, ahogy a tableten is.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CsiszyFutár #14099 üzenetére
Ami plexen van ott sok minden ingyenes de kétlem hogy szinkronos
Live tv az live tv, tudsz magyar csatornákat is hozzáadni megfelelő eszközzel
Sorozatok esetén fontos a jó fájl elnevezés
Androidos tvn és boxon sem fizetős, de telefonon igen kivéve ha van plexpassod -
CsiszyFutár
csendes újonc
Sziasztok kezdő Plexelő vagyok, sikerült beállítanom a NAS on a plexet meg a tv-n is.
Ezek a gyári tartalmak nincsenek magyarul ?
Mi a a Live tv a plexen? Ezeket mind ingyen lehet nézni?
Filmek és műsorok a plexen.
Megosztottam több filmet akkor vannak olyan mappák amik üresen vannak pedig van benn film.
Főleg a sorozatoknál fordul elő.Ja, csak telefonon kell a Plex ért fizetni?
ha androidos tv vannak akkor ott is kell fizetni ?Tud valaki válaszolni a kérdéseimre?
-
zseko
veterán
válasz
UberMutant #14096 üzenetére
Persze, a settings szem előtt van, de mint írtam, megnyomkodtam mindent amit engedett állítani, nincs ilyen.
-
zseko
veterán
válasz
UberMutant #14093 üzenetére
Megnyomkodtam mindent amit engedett a felületen, nem találtam. Nincs 3 pöttyös menü, meg ilyesmi.
-
Biga123
addikt
Valahogyan a live TV funkciót rá lehet varázsolni a TV re ?
Vagy bármilyen online streaminget?
Látszik egy channels library amiben a subzero van egyedül.
(Régi LG TV) -
zseko
veterán
válasz
blakey #14083 üzenetére
Igen, de mint írtam, például az ázsiai sorozatok külön könyvtárban vannak a Sorozatok könyvtáron belül, és azon belül is külön van Japán, Kína, Korea könyvtár (mert így 'szép'
és nehogy már ömlesztve kelljen tárolnom mindent, egy progi miatt), ahogy az animék is így külön vannak. Ez a Kodinak nem okozott gondot, egyben 'megette' az egészet, egy kettőt kellett csak javítani, de például azért, mert kínai címet akart és csak üres kockák lettek. Ahogy a filmeknél sem okoz gondot a Plexnek sem, igaz ott nem kell kétszintű alkönyvtár, valószínű azért.
Na mindegy, még jobban szétszortíroztam, csináltam még alkönyvtárakat hogy egyszerűbb legyen a dolgom, majd egyesével hozzáadogattam a plex felületén mindegyiket a megfelelő helyre ahova szántam, és még annyi előnye is lett az egész szívásnak, hogy (végül) csak megtaláltam hol lehet javítani a helyes adatokra, ha abszolút hülyeséget talál és más sorozat nevet, képet és jellemzőket ad meg. -
enginev3.0
félisten
válasz
dvdbackuper #14084 üzenetére
Nem tudom de nekem van
D:sorozatok:wednesday:wednesday.no1
Ilyen felállásban is
-
dvdbackuper
őstag
válasz
enginev3.0 #14081 üzenetére
kb egy eve probaltam, akkor nem ment nekem sem, azota lehet fejlodott?
-
zseko
veterán
válasz
scream #14080 üzenetére
Nem azért szar, mert nem az én preferenciám szerint működik, hanem mert egy evidens dolgot, amit más (program, a Kodival van tapasztalatom) is meg tud ugrani, azt nem tudja.
Meg mint írtam, a filmek könyvtárnál működik.
Egyébként meg szar és szar között is van különbség, csak írásban nem megy át a hangsúly, mennyire értettem ezt szó szerint -
enginev3.0
félisten
válasz
dvdbackuper #14078 üzenetére
Miért nem? nálam kezeli
-
zseko
veterán
válasz
dvdbackuper #14078 üzenetére
Hát akkor ez szar.
A filmeknél meg működik? Mert ott működik, legalább kilenc külön alkönyvtár van, külön a karatés filmeknek, külön az 1960 előtti filmeknek, külön mindennek ami háromnál több részes. Nem vagyok hajlandó összehányva tartani a gyökeresen eltérő különböző tartalmakat. -
zseko
veterán
válasz
blakey #14076 üzenetére
A Keresés és az Ügynök a Plex TV Series-re van állítva. Ez a gyári, nem nyúltam hozzá. Jelenleg úgy tűnik, hogy a könyvtáron belüli alkönyvtáras megoldással van a baja, ha csak azt olvastatom be akkor mind a hetet helyesen megtalálja, ha a főkönyvtárat, akkor az alkönyvtárból egyet jelenít meg, aminek a részeit három sorozatból mixeli össze.
Átnézem akkor a neveket is. Régebben a Kodit használtam, és annál addig irkáltam át a nevet amíg meg nem találta rendesen. Ezek viszonylag újak, a megszokott szerint neveztem el őket, imdb ránézve a címre, ezek szerint nézhetem át akkor őket... Kodival ez tök egyszerű volt gyorsan ellenőrizni jó lett-e, a Plex ehhez képest fapados. Viszont ez meg tud mást ami hasznos, amit meg a Kodi nem, na meg rajta van a tévéinken, plusz az egyéb. -
blakey
titán
10 éve megfelelően használom az elnevezéseket, amikor valamelyik program nem talál valamit, akkor tüzetesen utánajárok, a következő dolgok lehetségesek, nem megfelelő a beállítás, tehát a szkennelés rosszul van beállítva, és/vagy nem a megfelelő lett kiválasztva, vagy az elnevezésnél van valami. Több különböző programot használok/használtam, Plex, Kodi, Infuse, MrMC, Emby, Video station (Synology) gyakorlatilag mindegyik 100%-os pontossággal megtalálja a dolgokat, egyedül a Video Station esetében van gond, de az sem a megnevezés miatt, ott a TMDB-ről szedi le az infókat sorozatok esetében is, és pl. a Columbo rosszul lett felvezetve, ha a forrásoldalon javításra kerül, akkor az is rendben lesz, egyébként mindent úgy talál meg, ahogy az oldalon fent van.
-
zseko
veterán
válasz
Patice #14073 üzenetére
99%-ban biztos vagyok benne hogy igen.
/Sorozatok/Sorozatnév (dátum)/Sorozatnév SxxExx formátumban vannak. Vannak kisebb eltérések, például az ázsiai sorozatok külön könyvtárban vannak a Sorozatok könyvtáron belül, de ettől függetlenül megtalálja őket. Olyanokat is helyesen megtalál, ami nincs is normálisan átnevezve, pl. olyanok vannak a filenévben mint tvrip.dts.xvid, stb. Meg ha a két évad nincs külön a saját alkönyvtárába téve, akkor is tudja hogy összetartoznak.
A Kodinak egyáltalán nem okoz az ilyen gondot, és még ha okoz is, marha gyorsan és egyszerűen lehet korrigálni amiket hibásnak jelöl, vagy nem ismert fel. Csak azt nincs a tévémen.
Leginkább az az érdekes, hogy miért kever össze három sorozatot egybe? -
Patice
nagyúr
A fájlok az ajánlások alapján vannak elnevezve?
Könyvtárszerkezet is rendben? -
zseko
veterán
Üdv!
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ezt a nyomorúságot hogy lehet rávenni, hogy normálisan működjön.
Ami a problémám lenne: az egyszerűség kedvéért legyen három sorozat, A, B, C. Az A 56 részes, a B és a C 16 részes.
Beszkennelte a sorozat könyvtárat, állítása szerint végzett, hurrá minden. Tévén (de mobilon is) indítanám az A sorozatot, erre a B sorozat első része indul el. A másodiktól a tizenhatodik részig a C sorozat van, 17-től pedig, normálisan, ahogy kell(ene az első résztől fogva) az A sorozat.
A hab a tortán, hogy a B és a C sorozatot nem is mutatja amúgy, azok nem jelennek meg sehol. Ergo be se szkennelte ezek szerint. Egyébként az A sorozatnál megjelenő név, leírás, indexképek,borító, mind, ahogy kell, az A sorozaté. Az irányítópultban törölve a teljes mindenséget, és újra hozzáadva, random más sorozat hiányzik. Olyan is, amit az előző szkenneléskor egyébként megtalált. És összességében a 62 elemből 47 talál meg, a többi nincs. -
Pro!Petya
addikt
válasz
capafog23 #14069 üzenetére
A tv nem támogatja. Plex az átküldené ha a klienset futtató eszköz támogatott lenne és tudná fogadni.
Amúgy nem feltétlen kell használni a plusz távirányítót...
Nekem pl a tv távkapcsolója bőven elég a Shieldhez és a soundbarhoz is meg persze magához a tv-hez. (3 az egyben)
Azok csak akkor kellenek ha az adott eszköz speciális beállításait akarja az ember elérni. Mindennapi használathoz nem szükségesek. -
Gardaai
senior tag
válasz
blakey #14065 üzenetére
Másik topikban lévőre reflektálva: [link]
Én is gondoltam rá, viszont ha átállítom a működőt DTS 5.1 angolra, elindul.
Mindig szenvedtem ezzel, hogy DTS elindul, nem indul, de fogalmam sincs komolyan mitől függ.Ami nem indul annál ezek az opciók vannak (alapértelmezett az első, úgy van elvileg a forrás beállítva ha lehet ilyet "gyárilag"). [kép]
-
Gardaai
senior tag
válasz
blakey #14065 üzenetére
El sem indul az átkódolás. Az előbb írt hibát dobja.
Elindítottam a működő filmet, ott pedig ezt írja, tehát transcode-olja:
Completed: [81.182.248.212:52986] 200 GET /video/:/transcode/universal/session/evojths94uks80wocx9y6ky4/1/3.m4s (8 live) TLS GZIP 4936ms 325172 bytes (pipelined: 9) -
Gardaai
senior tag
válasz
enginev3.0 #14061 üzenetére
Igen. Próbáltam már mindenhogy.
Éppen webes felületről tudom tesztelgetni, ahogy váltok hangsáv, vagy felirat ki/be, égetett, nem égetett felirat, gondolkodás nélkül kivágja a szerver nem elég erős dumát.
Kipróbáltam ami elindul felirattal. Az gond nélkül megy úgy is.. -
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
Most látom a topikot, bár vegyesen Synology és Plex a téma.Miért lehet, hogy DS214 nem akarja Plexen lejátszani az egyik 4K-s tartalmaz, a másikat pedig gond nélkül?
Távoli elérésben is simán tolja az egyik, amíg a másikra kiírja, hogy nem elég erős a szerver.. Szándékosan nem mondom melyik, melyik, hogy ne vigyem el egyik irányba sem.
Specifikációk alapján szinte megegyezik a két film. Csatolom a fotókat.
[kép] [kép] -
Pro!Petya
addikt
válasz
capafog23 #14058 üzenetére
Kell egy külső média player ami rendelkezik a megfelelő licenszekkel (dolby,dts,atmos,stb) és akkor menni fog a passtrough. Pl Nvida Shield pro. Azon lehet a server és a kliens is, hozzá egy külső vinyó és problem solved!
Viszont akkor már Kodi is befigyelhet mint alternatíva a Plex mellé. -
capafog23
őstag
Átjövök ide a TV topikjából:
Látom pont médialejátszás volt a téma de kicsit offnak érzem itt így abba írom én is:
65"QN85BPC-men megy a PLEX szerver.
TV-n fut a PLEX kliens.
Most futottam bele először olyan problémába hogy játszanék le filmet és a hang részét át akarja konvertálni, gondolom azért mert a tv nem támogatja?
Magyar hangsáv ac3 arra ezt írja:
Cannot direct play with protocol: http, codec: ac3 Reason: player does not support selecting alternative audio stream.Ugyanez a film angol dts hangsávra átváltva:
Cannot direct play with protocol: http, codec: dca. Reason: Codec dca is excluded per setting DTS: falseÉs konvertálni akarja mindkettőt és akad a film lejátszás, pedig nem gyenge gépről megy a plex server.
Van erre valami beállítás vagy megoldás azon kívül hogy veszek +1 külső médie playert?
-
bnorci71
addikt
Plex összeomlás sagához
Lehet nem is a progi szarakodik. Ma filmnézés közben 2x indult újra 5percen belül a gép.
A Plex viszont nincs bent az auomatikusan induló progikba mert egyszerűen nem tudtam a W10-be ezt beállítani.
Most visszagondolva a Transmissionra 1-2 naponta ránézek a statisztikára is és néha furcsa volt így visszagondolva hogy a működési idő elég kevés csak nem is gondoltam végig a dolgot. -
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogyha átrendezem a filmeket a winchestereken, és újból le keresek mindent, akkor ne legyen káosz, és megmaradjon az hogy mit láttam és mit nem? Vettem 2 új winchestert és szeretném külön rakni a sorozatokat és a filmeket. Ti hogy oldanátok meg?
-
guppy_83
tag
válasz
konigjanos #14050 üzenetére
Annyi hogy nekem kellett egy PONTOT tenni a file elé!!!!
Azaz: .plexignore a file neve és ennyi semmi más! -
enginev3.0
félisten
Ma átálltam i5 10400-ról ryzen 5 5600G-re
Gond nélkül megy windows alatt AMD-vel a HW transcode
-
konigjanos
senior tag
válasz
Levente1991 #14048 üzenetére
Én is kérem szépen privátban, ha lehetséges. köszönöm!
-
guppy_83
tag
válasz
Levente1991 #14048 üzenetére
Szuper vagy; köszönöm!
....az OCD-nek nem barátja a kupi...
-
Levente1991
tag
válasz
guppy_83 #14047 üzenetére
Szia!
Magát a .plexignore fájlt én a Total Commanderben hoztam létre, és abba a mappába mentettem el, ahol azok a tartalmak vannak, amiket nem akarok látni.
Fontos, hogy a feketével kiemelt módon legyen elnevezve a fájl és ne legyen kiterjesztése máskülönben nem fog működni!
Ha fájlt, mondjuk egy samplet, vagy mintát akarsz eltüntetni, akkor:
*a nem kívánt fájl neve*
Ha pedig egész mappát, akkor:
*elrejtendő mappa neve/*
Ha ezeket beírtad, egyszerűen mentsd el kiterjesztés és minden egyéb nélkül, Crtl-S-sel, és egy könyvtárújrabeolvasás után el fognak tűnni a beírt tartalmak.Nálam így működik, de elküldöm a saját fájlomat privátban, írd át, ahogy neked jó.
-
guppy_83
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni .plexignore file-okkal kapcsolatban. Több leírást végig olvasva az ignore fileokat megcsináltam de sajnos még így is beolvassa a "sample", "minta" azaz a file-ban felsorolt videókat is.
Volna valakinek egy összeszedett leírása arról, hogy hogyan kellene kinéznie egy ilyen file-nak? Esetleg tudna valaki küldeni egy működöt, hogy összehasoníthassam?!
Köszönöm szépen!
-
blakey
titán
válasz
r_zsolt #14042 üzenetére
Azon is lennie kell ilyen beállításnak, valahol a menüben keresd, volt Panasonic plazmám, még a 30-as sorozatból, abban is volt ilyen beállítás, ha nem tévedek, akkor a menüben kellett kikapcsolni. Van nálunk is egy Mi Box S, TV-n kell kikapcsolni a túlpásztázást, semmit nem állítottam a Mi Boxon, legalábbis a képet illetően.
-
r_zsolt
tag
Szuper!
Köszönöm szépen! -
enginev3.0
félisten
-
r_zsolt
tag
válasz
blakey #14040 üzenetére
@blakey
@Biga123,Köszönöm a tanácsokat mindkettőtöknek.
Nekem egy 10-12 év körüli Pana plazma tv-m van. Ezen: valós, automatikus, 16:9, 14:9, 4:3... stb. beállítások vannak, de sajnos egyik sem oldja meg. Egyébként minden más forrásnál jó a kép és nincs kicsúszva semmi. Így, ahogy állítgattam, azt láttam, hogy amíg kicsi ikonok vannak, addig lóg ki a kijelzőről, de amikor rámegyek és az ikonok mellet a menüpontok nevei is látszódnak már bejön és jó lesz. Na mindegy, idén úgyis lecserélem, de egyenlőre nincs eldöntve, hogy mire.
Egyébként Mi box S-re van telepítve. Ennek nem lehet köze hozzá?Más. Ha Plex alatt 1 filmből több verzió is meg van, hogy tudom beállítani, hogy mindkettő látszódjon?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
nem tudtok olyan plugint a plex alá, ami adatokat tudna küldeni a hyperion-nak? -
r_zsolt
tag
válasz
schferenc77 #13863 üzenetére
Sziasztok!
Erre lett megoldás, mert nekem is ugyan ez van és a tv-n nem találok rá beállítást. Minden másnak jó a képe és nem “lóg” ki semmi a kijelzőről. Csak ez a menü.
-
boss16
csendes tag
válasz
enginev3.0 #14036 üzenetére
Igen, ilyen formátumúak a fájlnevek. Szerintem is az utóbbi lesz, de nem jövök rá a megoldásra. Ugyanazon meghajtón létrehozott mappákról van szó és az egyiket olvassa, egyiket nem.
-
boss16
csendes tag
válasz
enginev3.0 #14034 üzenetére
Ezalatt mit értesz? Egyébként gondolom igen, mert a 6-os verzió beolvasta.
-
boss16
csendes tag
Sziasztok! A Synology NAS-omra tegnap telepítettem a legújabb DSM 7-es verziót. Telepítettem a Plexet és azóta hiányosan olvassa a médiakönyvtárakat. Pl.: Van egy "Sorozatok" mappa, amiből véletlenszerűen (vagy legalábbis én nem jövök rá milyen szabály szerint) olvassa be a fájlokat, mde van olyan mappa, amelyből semmit, egy almappában található fájlt sem olvas be. Korábban a 6-os verzióban működött minden. Valaki tud megoldást erre?
-
JSandor
tag
válasz
enginev3.0 #14031 üzenetére
Samsung qd-oled qe55s95bat
-
JSandor
tag
válasz
enginev3.0 #14026 üzenetére
Plex appon is be van úgy állítva mint a szerveren, közben néztem egy lájtászási infókat tv-n [kép]
Nem értem, ele fent írja hogy mkv->mp4 ha ez azt jelenti hogy átalakítja akkor nem kellene mivel ki van kapcsolva.
hangsávot is átalakítja truehd ->aac
Lent meg írja hogy kozvetlen lejátszás nem elérhető; konvertálás rendben, de miért nem elérhető ? Pedig ez is be van állítva. -
-
JSandor
tag
Sziasztok!
TV-t cseréltem és most alig akarnak menni a Plex szerveremről a filmek. Egy 2017-es samsung uhd tv-t cseréltem egy 2022-es samsung oled tv-re és azóta nézhetetlenül sokat bufferolnak a filmek, hogy lehetséges ez ? Már a tartalom is mindegy, először csak azt hittem a 4Ks filmmel lesz gond mert sokkal nagyobb a bitráta, de egy 1080p s sorozat is megáll és bufferel. A legnagyobb vicc a dologban, hogy a 2017 es régei samsung tv meg soha sem bufferolt.
-
zsolt20
tag
Plex serveren kell valamit állítani hogy az 5.1 es filmek megfelelő szóljanak?( direct play ) .Kodi esetében végfokom kiírja hogy surround ha 5.1 filmet nézek, de a plex esetében ez a filmnél nincs jelzés erre.
-
gyugyo79
addikt
válasz
konigjanos #14020 üzenetére
Megy a Trakt API a KODI -s és más PLEX-es megoldás szintén működik de sem a régi sem a Plex scrobbling elvén működő a XanderStrike által csinált goplaxt ami még ingyenes volt nem tudott visszacsatlakozni amikor próbáltam.
Én amikor írták, hogy rendbe rakták az API -t akkor be akartam állítani vissza.
Ugyan akkor nem tudott az az előtt működő egyik sem amik eddig be voltak állítva és ez meg elsőre ment.Gondolom a fizetős megoldás felé akarják terelni a népet. A goplaxthoz kb amint bevezették a fizetőset ezt be is írta a fejlesztője :
"
Notice I will not be doing any more development on this project as Trakt now has official support for Plex Webhooks. I'm using em, you should too.
This tool should continue to work if you're not willing to pay for Trakt VIP, and I'll continue merging PRs, but don't expect your issues to be answered." -
zsolt20
tag
Plex-en tárolt zene, video anyagról lehet listát menteni exportálni valami szöveges file-ban?
-
scream
veterán
Nekem is ez rémlik, meg az, hogy kb folyamatosan azt láttam Radarr/Sonarr-ban is, hogy a Trakt listáim elérhetetlenek -> az API gondra visszavezethető, bár érdekes, hogy tájékoztató mail a problémáról nem rémlik. De mivel már amúgy se használom azokat a listákat folyamatosan, így egyelőre energiát nem igazán raktam bele, de jogos.
-
blakey
titán
válasz
mZoleee #14012 üzenetére
Értem és tudom a Trakt lányegét, de Plex-en kívül más lejátszót is használsz ami a Trakt-tal szinkronizál? Tapasztalatom szerint simán Plex-szet használva és természetesen a felhasználóval bejelentkezve, az összes tartalmat megjegyzi mint nézett vagy nem nézett anyag esetében. Nemrég cseréltem HDD-ket, kizárólag az anyagokat másoltam át, tehát mindent a nulláról telepítettem és Plex esetében, bejelentkezés után minden nézett/nem nézett tartalom a "helyén" volt.
Egyébként sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon lehet a hiba, esetleg a Plex hivatalos fórumán kéne körülnézni? Milyen NAS-on fut? -
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a NAS-on lévő Plex szerver december 11 óta nem szinkronizál a Trakt.tv-vel.. semmit.. se a jelenleg futó műsort, sem a megnézettet.
Látszólag elvileg minden rendben van, illetve részemről semmi nem változott, viszont még sem akar működni.
(nincs VIP fiókom, és eddig sem volt.)
A Plex-en belül a bővítmények között ott van a Plex.. de ahogy nézem csak "dísznek".Van/volt valakinek hasonló gondja az elmúlt időszakban? Ha igen, hogy sikerült megoldani?
Köszönöm!
-
blakey
titán
válasz
fravik #14009 üzenetére
Addig jó, míg nincs átalakítás, de én azt tapasztaltam, hogy TV-k esetében inkább van, mint nincs. Sok TV és lejátszó tapasztalatával a hátam mögött írom mindezt, tapasztalat nélkül szinte semmit sem véleményezek. Jobb egy normális külső lejátszó, mint bármelyik TV (mint lejátszó).
-
fravik
tag
válasz
blakey #14008 üzenetére
Nem, általában nincs átkódolás feliratok esetében sem, az én személyes tapasztalatom és egy rakás különböző használt kliens alapján sokkal ritkább a feliratok miatti konverzió, mint pl. a minőségi beállítások nem megfelelő állítása miatt. Pláne, hogy a legtöbb felirat (legyen az beépített vagy külső srt) szöveg formátumú, ezeket automatikus beállításnál sem égeti rá a szerver.
Mielőtt feleslegesen költségekbe veri magát az ember érdemes ránézni a lehetőségekre, bár úgy látom már mindegy. Csak gondoltam egy pár kérdést megér, hogy mi a gond. Javasolni szoktuk itt még a Tautulli használatát, hogy kiderüljön, hogy miért transzkódol a szerver. Előbb szvsz ki kellene zárni a hálózati/kliens beállítási/lejátszandó tartalomból adódó hibalehetőségeket. Mert ha pl. valami gebasz van a hálózatával (távol van a router, wifi és nem kábel, leterhelt wifi csatorna...stb), akkor hiába vesz egy media boxot, a probléma ugyanúgy jelentkezni fog.
Egyébként egyik platformon sem tökéletes a dolog, fejlesztik a PMS-t folyamatosan, nyilván előfordulnak hibák. Volt, hogy egyszerűen olyan capabilities xml-t küldtek le bizonyos TV / media box típusokra, hogy ha megszakadtál is transzkódolt. -
blakey
titán
válasz
fravik #14007 üzenetére
Mint írtam: "általában van átkódolás" (természetesen feliratok használata esetében), ez nem zárja ki azt, hogy vannak olyan esetek ahol nincsenek, de egy TV maradjon TV, mert ha legközelebb belefutsz egy hibába, akkor megy a "hiszti", hogy így vagy úgy nem működik. LG TV-ken sokáig, felirat esetében volt átkódolás, felirat nélkül meg nem, most passz, de egy régebbi TV-n majd megnézem.
viszi a tartalmak 95%-át - tehát van 5%, amit nem, elég ha pont azt az 5%-kot szeretnéd használni, máris probléma lesz. -
fravik
tag
válasz
blakey #14004 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz... a DTS hangon kívül az LG C1 (de más korábbi Samsung és LG tv-k) tévém beépített PLEX appja teljesen tökéletesen, transzkódolás nélkül viszi a tartalmak 95%-át, ami a szerveremen elérhető.
@nababika
Nézd meg a tv-d beállításait és minden minőségi beállítás Maximum-on legyen, van egy sejtésem, miszerint egész egyszerűen annyira alacsonyra van állítva a (helyi/távoli) minőség (alapértelmezetten 720p!!), hogy nem csoda, ha belehal a nem izmos géped.
Ugyanígy célszerű a feliratok égetése opciót kikapcsolni vagy "csak kép"-re állítani. -
blakey
titán
válasz
nababika #14003 üzenetére
Akkor még mindig nem érted, mert azt írtuk, hogy akkor kevés a géped, ha átkódolás szükséges, viszont ha olyan lejátszót veszel, amelyik nem igényli az átkódolást, akkor elég az a gép is. Ha olyan eszközt veszel, amint fut a Kodi, vagy veszel egy Apple TV-t, akkor nem lesz átkódolás, tehát elég az a gép. TV-k esetében általában van átkódolás, veheted a "legbikább" gépet, lehet, hogy az is "belefullad". A TV-k megjelenítők, hiába tudnak egy-két vevőcsalógató dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest