Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatallerror #155 üzenetére
Nem a Far Cryról beszéltem. Mondjuk úgy, csapj fel egy tetszőleges COV-ot és megtudod.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #152 üzenetére
Hollywoodtól jó sztorit várni felesleges. A jósztorit pedig már ellőtték amikor még nem lehetett grafikával eladni a terméket. Olyan P3 korszakig voltak jó ötletek de még a PC korszak előtt kezdődött.
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #150 üzenetére
Viszont az is elképzelhető, hogy az fog történni ami most is: a játékok egy darabig egyre szebbek lesznek, majd megáll a fejlődés, és kisajtolják az utolsó cseppet is az adott hardverből. Ez pedig nem 4-5 év, inkább több. Szerintem konzoloknál nem annyira létkérdés, hogy gyorsan fejlődjön a technika. Az a pc hajtómotorja volt mindig is. De ez is csak találgatás.
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #141 üzenetére
"szerintem a next-gen konzolok élettartama 4 év körül lesz"
Ezt miből gondolod?
-
JColee
őstag
válasz
fatallerror #141 üzenetére
Csak olyan, mintha azzal ferdítette volna magyarra a mondandóját.
-
JColee
őstag
válasz
fatallerror #136 üzenetére
Google translate?
-
Whysperer
addikt
válasz
fatallerror #136 üzenetére
Arról ,hogy ugye ez a cikk a PhysX SDK -ről szól! Na most optimalizálhatod a gamekat rá ,de ha kijön egy új technologia vagy megoldás akkor, hogy fogod rá optimalizálni mikor pl itt van ez kijött a directx 10 aztán a kártyák hozzá. Aztán kijött a 11 ami nem biztos ,hogy komplett gép cserével járt hanem egy vga cserével már elérted a 11 nyujtotta grafikai plusokat. Most érted ,ha kiadják mondjuk 11-el és aztán kijön egy akármilyen új dolog 12 . akkor majd nem tudsz... Emlékszem ugyan ez volt. kijött a 10 és máris cserélhetted 11-re és ahogy nézem ez az APU dolog most indul be szóval Az AMD cpu-k most kezdtek el ezen a téren fejlődni szóval szerintem igen csak nagy ütemben fog fejlődni főleg ha csak az ATI-at nézed 6xxx-os után jött a 7xxx-es, de már idén jön a 8xxx-as széria..
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én magamon látom h nem kell... ha játék kell le akarom tölteni, ha zenét akarok, le akarom tölteni stb. ... mobiltelefonra sem kapható semmi fizikai adathordozó.
És akkor a PS4 attól high-tech mert van benne lemezmeghajtó meg FB share... ehh... bár a live-stream az jó. -
janos68
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én is így vagyok vele, de a mai fiatalok szerint mi kihalófélben lévő "állatok" vagyunk.
-
válasz
fatallerror #12 üzenetére
De a magyar fórumozók legtöbbje nem a terméket szidja, hanem a többi magyar fórumozót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest