- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
waithEard
üzenetére
más a fejlődési ütem. már a mostani generációból is évek óta próbálnak kisajtolni még dolgokat amivel életben lehet tartani őket (például a kinect). 4 év múlva nem kizárt h alapkövetelmény lesz a 4k vagy akár a virtuális valóság, nem tudni... szerintem a játékok irányításának reformja néhány év múlva lesz, gondolatirányítás v illúzió v akármi is lesz a forradalom.szolgáltatásokban is ki tudja h mi lesz a trendi akkor.
4-5 év az szép élettartam lenne -
Crucio
aktív tag
válasz
waithEard
üzenetére
Habár nem ő vagyok, de szerintem sem húzzák majd tovább mostmár 4-5 évnél. Egyszerűen túl gyors a fejlődés, meg olcsóbban többen veszik, nem tudnak 8 évvel előre tervezni. Legalábbis szerintem 4-5 év lesz, de ezek csak találgatások úgyis. Én már 2010-ben azthittem, hogy egy évvel később érkezik egy új xbox, ezért nem vettem akkor, azóta is várom a next gen megjelenését

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő