Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Épp ellenkezőleg. De alapvetően nem a játékkal van a bajom, hanem azzal, hogy félkész, bugos, a fejlesztő hülyül megfelé, nagyon ácsingóznak a játékra a kínaiak, de mindezek ellenére akkora a HYPE, hogy még ide is nagy betűvel kell leírnom. És persze ahogy össze szoktam foglalni a játékot 4 szóban: spawn-loot-die-repeat.
-
bunfi
őstag
Természetesen nem rád gondoltam, hanem creative director úrra. A szituációban az a nevetséges, hogy már tizenx éve megoldották a problémát. Úgy hívják: delay. Aztán ha nem nem tud a nézőkkel kokettálni, így járt. A probléma megelőzhető, te voltál az, kedves streamer, aki nem élt vele. De ehelyett mi történt? Na igen, szánalomhegyek.
-
bunfi
őstag
Én már stream-snipingos botránynál is kacagtam, hogy hogyan lehet valaki ennyire arrogáns paraszt. Aztán valahogy senkit sem érdekelt. Szomorú.
Mondjuk a Dota 2-höz képest ez a játék finoman fogalmazva is faék egyszerűségű és fokozott szerepet játszik benne a szerencse. De ha egyszer erre van igény...
(#15) gyuribácsi88
Nem a 30 euró volt a dolog lényege, hanem a mire és a hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ma érkezik a legújabb frissítés, amely számos finomhangolás mellett többek között egy új fegyverrel és új időjárással bővíti a játékot.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest