- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Mini PC
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ideje volt már valamit csinálni, mert nagyon durván a snipereknek kedvez a pálya. Bazi nagy területek, fedezék meg kb. semmi.
-
saen
veterán
Ez így ebben a formában nem igaz. Mindig is tervben voltak a fizetős ládák, csak megjelenés után tervezték kiadni, nem előtte. Időközben döntöttek arról, hogy tesztelni akarják a kulcsos rendszert, ezért ideiglenesen három hétig volt ilyen láda. Ebben mi a harácsolás? Csak kozmetikai cuccok voltak benne, játékmenetet nem befolyásolta. Akik nem akartak rá költeni azok is kaptak ingyen ládákat, szintén új tartalommal. Emellett aki akart még pénzt is kereshetett a fizetős cuccokkal, szóval ez aztán nagyon felháborító...
Emellett már 10m felett van az eladott játék száma, a 7m már régi adat ahogy a 700k játékos is. Ott már 1.1m-nél járnak -
kiezTe90
senior tag
Remélem mihamarabb jön ps-re a játék. Játszottam vele pc-n még az elején, de akkor még borzasztó optimalizálatlan volt. Jól emlékszem, hogy xboxra már az idén megjelenik?
-
bunfi
őstag
Épp ellenkezőleg. De alapvetően nem a játékkal van a bajom, hanem azzal, hogy félkész, bugos, a fejlesztő hülyül megfelé, nagyon ácsingóznak a játékra a kínaiak, de mindezek ellenére akkora a HYPE, hogy még ide is nagy betűvel kell leírnom. És persze ahogy össze szoktam foglalni a játékot 4 szóban: spawn-loot-die-repeat.
-
sTERNI
senior tag
A probléma az volt, hogy korábban megígérték, hogy nem lesz fizetős láda/kulcs.
Ha pedig azt nézzük, hogy eladtak több, mint 7 milió példányt 30 dollár/euro áron, akkor nehéz másnak titulálni az invitational ládázást, mint harácsolásnak. De tény, aki nem akarja, nem veszi meg.Ami meg a béta-tesztelést illeti : nem azért játszik a játékkal ennyi ember (egy adott pillanatban elérte a 700k-t!), mert mindenki szeret bugokra vadászni, hanem, mert cefet szórakoztató a játék a bugok ellenére is.
Amíg nem jön jobb battle royale típusú játék, addig ezt fogja a nép játszani. -
bunfi
őstag
Természetesen nem rád gondoltam, hanem creative director úrra. A szituációban az a nevetséges, hogy már tizenx éve megoldották a problémát. Úgy hívják: delay. Aztán ha nem nem tud a nézőkkel kokettálni, így járt. A probléma megelőzhető, te voltál az, kedves streamer, aki nem élt vele. De ehelyett mi történt? Na igen, szánalomhegyek.
-
Ragnar_
addikt
Nyilván akinek eddig is bejött a PUBG annak akkor is be fog, ha egy kívülállónak nem. Nem kell ezt ennyire komolyan venni.
De azt hiszem, hogy lassan tényként kezelhetjük, hogy a PUBGban a streamsniping nem probléma, hanem feature. Nemrég láttam egy másik fórumon egy streamer videoját, mikoris 10 percig nem történik semmi, aztán (mikor belövik a streamjéből, hogy hol van) megrohamozza a csapat akiknek a mikrofonján keresztül valamilyen totál idióta zene szól.. Persze lehet véletlen is... csak nem valószínű
-
bunfi
őstag
A zsákbamacska szerencsejáték, függetlenül attól, hogy hogyan próbáljuk szépíteni, becsomagolni, elbagatelizálni, még szerencsejáték marad. Mint ahogy az is tény, hogy az emberi gyengeségre mennek rá (ez is játékfüggőség), mert nem elég az early acces, dlc, season pass, havidíj, preorder és egyéb mocsadékság, még ez is kell. Köszönjük Valve!
-
sagem
addikt
A ládanyitás miért "zsigerelés"? Egyrészt, ingyenes ládák is vannak, másrészt ha nem nyitod ki a fizetős ládát, akkor sem maradsz le, mert csak kozmetikai cucc esik ki, tehát egyáltalán nem fontos vele foglalkozni (ha ki sem nyitod az ingyen szerezhető ládáidat, akkor meg még Te szerzel pénzt azzal, hogy eladod..)
-
DeathAdder
veterán
válasz
gyuribácsi88 #15 üzenetére
Ez szubjektív.. valaki sokallja, valaki bánja, valakinek megérte.
Nekem 100 óra játékért megérte, azóta viszont rém unalmassá vált. Vagyis inkább olyan undor fog el amikor a gémplejre gondolok, amint amikor a sárga földig leiszom magam és másnap rágondolok a piára
Ez is egy véglet, meg a Te nézőpontod is
-
bunfi
őstag
Én már stream-snipingos botránynál is kacagtam, hogy hogyan lehet valaki ennyire arrogáns paraszt. Aztán valahogy senkit sem érdekelt. Szomorú.
Mondjuk a Dota 2-höz képest ez a játék finoman fogalmazva is faék egyszerűségű és fokozott szerepet játszik benne a szerencse. De ha egyszer erre van igény...
(#15) gyuribácsi88
Nem a 30 euró volt a dolog lényege, hanem a mire és a hogyan. -
Úgy beszélnek itt egyesek 30 euróról, mintha fél éves fizetésük lenne. Amúgy nem láttam sehol hogy kötelező megvenni, legalábbis nekem pl senki nem tartott pisztolyt a fejemhez hogy megvegyem. Arról már nem is beszélve hogy az utóbbi 6-8 év legjobban elköltött 30 eurója volt, amit erre áldoztam. A legtöbb 60 eurós tucat vacak fos elbújhat mellette.
-
Ragnar_
addikt
Sőt, ha esetleg funolsz egy bugon , és nem jelented, még banolhatnak is..
A ládanyitogatásról meg annyit, hogy valószínűleg nem véletlenül van az ingyenes Dota bajnokságoknak 5-10 millió dolláros prizepoolja. Általában TI-okra van valamilyen event is ami kb. 8-10 euró, valószínűleg abból is egész szép összeg befolyik, de az is gyakorlatilag annyi plusz, hogy néhány opcionális achievement, meg néhány random cosmetic item.
-
bunfi
őstag
Örülök, hogy szórakoztat. De engem kissé aggaszt ez a tendencia, hogy félig-meddig már a tesztelést is a játékosbázis kénytelen megcsinálni és még fizessen is érte. Főleg, hogy lényegileg nem túl komplikált maga a játék. A ládanyitogatós zsigerelésről (amit persze nagyon tagadott végig Ismeretlen Úr) már nem is beszélve...
-
core i7
addikt
Tényleg már csak a jégeső hiányzik
Nagyon örülök ,hogy mindig fejlesztik a játékot mindig változatosabb lesz
-
szupermacs
veterán
Ennyire optimalizálatlan, hogy ködöt kell belerakni?
-
Ragnar_
addikt
Fantasztikus. UE4-ben bekapcsolták a fogot
Most már legalább elvileg nem látják a fűben hasaló snipert, ha a drawing distance miatt az többi játokosnak esetleg visszafelé irányba nem rajzolja ki a magasfüves susnyást...
-
ribizly
veterán
Like. Meg kell vennem.
-
bunfi
őstag
De azért jó, hogy lehet 30 euróért bétatesztelni és közösen várni, hogy egyszer majd elkészül.
-
sTERNI
senior tag
Örültem volna, ha a mászás bekerül. Az egyik legidegesítőbb dolog, amikor ott a fal, nekifutok, ha kicsivel elvétem, akkor megakad és újra hátrébb kell menni, hogy nekiszaladhassak megint, mert helyből nem hajlandó átmászni.
Azt is remek lenne, hogy, ha kijavítanák, hogy a hátulról érkező hangok hallhatóak legyenek. Kétszer gázoltak már úgy el, hogy pont hátulról érkeztek és egy mukkot sem hallottam belőle. De abból az irányból nem hallatszik se lövés, se ajtónyitás, semmi.
-
elithun
őstag
Tetszik. Épp jó az időzítése is, mert már közeledik az ősz.
Egyúttal ilyen időjárásnál talán nehezebb mesterlövészkedni is. -
oriic
HÁZIGAZDA
Teszt szerverekre meg is erkezett a frissites. Ket nap utan ha minden rendben lesz, a normal szerverek is frissulnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ma érkezik a legújabb frissítés, amely számos finomhangolás mellett többek között egy új fegyverrel és új időjárással bővíti a játékot.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest