- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Predatorr #44 üzenetére
Adtam egy linket, ahol rendelhetsz. Aki akar ilyet venni, az bármikor tud.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
válasz Synthwave #38 üzenetére
Látom, sértegetés megy. Ha beszerezhető lenne G600, valahol, hidd el, vennék. Ott sincs, ahol készleten jelzik (de ajánlanak másikat), vagy számomra nem preferált a bolt. Ignoráld hozzászólásaimat a későbbiekben, ha nem tudsz értelmeset mondani, úgy te sem látszol tudálékosnak.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Ha zokniba csavarod, megvadult rinocéroszokat taglózni kiváló. Vagy karikás ostor módjára meglengetvén csattintasz vele néhányat á lá natúr, és máris szépen gyűlik az elcsatangolt zsiráfkonda az akolba.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Predatorr #36 üzenetére
:' D
Szomorúan látom, hogy genuine...
Bár az überskill ott is visszaköszön, hogy szó szerint 10 másodpercen belül találni megoldást az ajtótámasztékot illető problémádra.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz Synthwave #29 üzenetére
Milyen trollkodás? Mutass egy G600-hoz akár csak közelítő képességű egeret! Sok gomb normális elrendezésben, SHIFT, dönthető görgő, nekem ezek KELLenek. Igényeimhez mérve megalapozottan tartom szarnak, ami nekem nem megfelelő. Lehet persze hétről hétre hájpolni 4-5 gombos vackokat 30 rongyért, de az inkább nevetséges (és tudjuk az okát, oda van írva minden ajánló elejére), semmint korrekt ajánlat.
Amiket a Razer cuccokról olvastam, inkább messzire elkerülöm.nexplo: Én is néztem, de a magasabb számozás ellenére visszalépés. Igen, kinek-kinek más az igénye, de egészen biztos vagyok benne, hogy akinek G600-a volt, kényszerből vesz mást, mert a gyártókat nem érdekli a felhasználói igény csak a profit, és inkább fizetnek azért a marketingeseknek, hogy 1000* elmondják neked, mire van szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
Pedig ebben az árszegmensben nem rosszabbak mint a konkurencia. Most olvasom eddig nem is figyeltem:
""de ha a vásárlás mellett döntünk, egy tápkábelt is célszerű bedobnunk a kosarunkba, mert az (környezetvédelmi okokra hivatkozva) nem tartozék.""
Itt is környezetvédelmi okok miatt nincs tápkábel? Előbb utóbb a modulárisoknál még a modu kábelek sem lesznek a dobozban ezzel a címszóval. Mint egy két mobiltelefonnál a töltők... annyira imádom amikor hülyének nézik a vásárlót.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Ftibi87
csendes tag
Se a Kolink tápot, sem a Chieftec cuccokat nem tudnám mondani senkinek! Full üveg előlap, a pici résekkel az oldalán...Ennyi pénzért meg vannak mérföldekkel jobb ajánlatok a piacon. A tápokat meg inkább hagyjuk.
Komolyan ennyi a döntésképtelen ember? Minden cucc Hollandiàból megy. Nem tudok utànvéttel küldeni. Vedd màr a fàradtsàgot, hogy pötyögsz 2 szót, ha màr megnézted.
-
válasz pusszycat #31 üzenetére
Lehet nem is akkora baj, hogy álomra szenderült a kicsike, kijárt már neki.
-
Volt egy kényelmes wireless trust gxt 130 egerem, csak folyton fertötlenitettem nedves papír zsebkendővel bekapcsolt állapotban és hát feldobta a szenzorait. Erre is kell vigyázni. Most rendeltem billentyüt is mert a réginek sem használt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Csandi
őstag
-
válasz Predatorr #28 üzenetére
"Én csak egyre szarabb egereket látok évek óta"
Akkor ideje felkeresni az optikust (vagy parkolópályára tenni a trollkodást, bár kezdem úgy érezni, hogy ez genuine), mert soha olyan jó dolgunk nem volt, mint az elmúlt 2 évben.
Amúgy meg ott a Naga X. Ha nem lenne elég nehéz a 85 grammjával, nyomsz a belsejébe egy marék horgászólmot.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Én csak egyre szarabb egereket látok évek óta, egyre drágábban. 20 rongy egy 5-6 gombos vacakért, ejh...
Logitech G600 (alternatíva) kerestetik. Az a múltkori EVGA már majdnem jó.
A „fog kelleni”-ért meg 100 miatyánk.[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz Krugszvele #22 üzenetére
A mostani Chieftek szériánál is azt olvastam hogy a túlfesz védelmük igen csak magasan "kapcsol" be. Most az 1000W-os jutott hirtelen eszembe ott valami 1300 környékén tíltott csak le a táp. Sosem bányásztam így nincs benne tapasztalatom de gondolom egyéb áramkörre sincs túl jó hatással ha szét van hajtva a táp...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Azt hiszem, ezt nem is sugallta senki.
[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
válasz Juhaszatti #1 üzenetére
Nagyon jó patkány csak ajánlani tudom, bár én nem játékra használom, de tű pontos, és nagyon kényelmes. Viszont az ára kicsit elszált. 10k körül beszerezhető alternatív forrásokból, bár több idő az tény.
42
-
Végre egy bányász. Megéri?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Krugszvele
senior tag
2016-2017-ben nem emlékszem hány chieftek tápot égettem szét a bányászattal, hát nem arra való na
-
Nem kell félteni, ez az üzemi hőmérsékletük.
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
A kisebbet könnyebb kulcstartóra applikálni, valóban jobban melegszenek de nekem még nemment tönkre 1 sem. Pont, h egy nagyobbal volt problémám ami egyáltalán nem melegedett. Ami a sebességet illeti ott a nagyobbnak áll a zászló.
-
tibaimp
nagyúr
A sebességadat is vagy igaz, vagy nem, de gyanítom, hogy nem .
Ekkora méretben (120GB fölött) simán a SATA M2-es épített "pendrive" a megfelelő, szerintem! Tuti a sebesség ~500/500MB/sec, és valószínű tartósabb is. Az ár és a méret már más kérdés, kicsit valóban drágább, és nagyobb (elviselhetően), de ez a kompromisszum.
És nexplo kollégának van igaza, ezt nehezebb is elhagyniA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz Trailblazer #10 üzenetére
Mindegy mert árban egy 8-16 GB ott van mint az 1-2 GB társaik voltak mikor még lehetett kapni. Amiért van rajta valami telepitő, attól még férnek rá cicás képek pl.
-
Trailblazer
veterán
Nekem meg az a bajom, hogy kikoptak a forgalomból a kisebb kapacitású (1-2 gigás) pendrive-ok. Live cd-knek, telepítőknek ideális lenne továbbra is.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Kezdetben hajdanán még én is ilyen nagy lú pendrive-kat vettem de már rég áttértem az 1-2 cm változatokra.
-
Öööööreg
lelkes újonc
Mondjuk ezeket a Chiefteceket nem igazán ajánlanám senkinek...
Tápon sosem spórolunk, ez alapszabály.
A ház az mondjuk tetszetős[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Felmillios noti freedosszal. 300 (de inkabb 200) ezer ft felett alanyi jogon jarna egy W10 licensz.
-
KaitouP
nagyúr
Azok a Kingston pendrive-ok egész jó árban vannak így elsőre, a méretüket és a közölt sebességüket figyelembe véve. Vagy van jobb best buy?
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Inkább 10 körül van a belépő a normálisabb cuccok világába (de nagyban függ a preferált fogástól/tömegtől/igényektől), ha az aprót nem számítjuk, de igen, 15-17k egyáltalán nem számít brutális pénznek egy valamirevaló egérért.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz Juhaszatti #1 üzenetére
Nem rossz valóban. Ez a belépő ár egy normális egérért. Innen csak feljebb tudsz venni ha igazán komolyat szeretnél
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Juhaszatti
addikt
Ez a Viper Mini tetszik. Az ára sem olyan vészes, bár én eddig nem költöttem ennyit perifériára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest