- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Az igazság az, hogy PS-en ugyan nincs boost, de én még nem láttam olyan PS4-es játékot, ami ne ment volna vajsimán. Különösen azok, amik kaptak patchet PS4Pro-ra.
A 4K patch az más tészta, azt néhány játéknál ugyan ingyen adják, de többségében vagy új edition, vagy fizetős DLC egyébként is.
XB-on meg van ez az automata boost ingyen, úgy tűnik, a MS ennyi erőfeszítést akar/tud beleölni, akinek van közte olyan játék amit használ, az örül, a többi meg így járt. Futni a többi játék is fog és amelyik eddig is tudott 60fps-t/4K-t, az ezután is fog, csak sokkal stabilabban, mint One X-en.PSNow szolgáltatás most is van, most se használom, ugyanúgy, ahogy régi PC-s játékokkal se játszok, akármennyire is van sok amit nagyon szerettem(pl. Morrowind/Oblivion, Witcher 1, Icewind Dale ), de megöregedtek mind, nem akarom elrontani az emlékeimet azzal, hogy újra előveszem mindet - pár hónapja elővettem a Morrowind-et, de a maga korában szépnek/jónak tűnő játék ma már akármennyi moddal is vállalhatatlan. Sajnos.
Emulátor meg annyi van PC-re, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, kontrollerestül.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A már támogatott játékok persze továbbra is működni fognak.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- LEGO klub
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest