- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yany
addikt
Hogy összegezve reagáljak a gondolatmenetedre:
- 1st world problem
vs
- Magasabb szintű elvek
vs
- Piaci versenyHárom teljesen független kérdéskörök, s az egy seggel mindent megülni esete jut eszembe róla. Szimpik, amiket írsz, de nem gondolom, hogy egy reklámozott termék reklámban elhangzott és tesztekre biztosított teljesítményét elvárni hétköznapi körülmények között is túlzás lenne.
Nagyon fontos ezúttal megérteni, hogy nem a teljesítménykülönbség (avagy annak kijelzése) a súlyos kérdés, hanem a kapitalista célok tiszta, vagy nem tiszta módon történő kergetése. Az már csak hab a tortán, hogy ez az apró ferdítés az AMD részéről jó eséllyel közép távon is már többe fog kerülni, mint amennyit nyernek vele, de majd a számok beszélnek...
A fentiekből is látszik, hogy eszemben sincs a 3900X-emet lecserélni Intelre, hiszen a termék egyértelműen szenzációs és amúgy is szeretem a kisebbik szekerét tolni (ld. AMD vs Intel), csak éppen nem baj, ha törekszünk a korrektségre, vagy annak betartására (értsd: 4600-at hirdetek, de 4500-at adok).
-
Én a Ryzen 3500 várásában vagyok, kész az új konfig, "csak" a proci hiányzik belőle. Addig meg, amíg nem jön a rizsám, Intelen vagyok főként. Mégis zavar, hogy ebből ügy lett, és nagy hibának tartom az AMD előre nem látását.
Nem vagyok a helyükben, talán hülyeség is, de lehetett volna csinálni mondjuk egy referencia konfigot minden procihoz, és megadni velük egy biztosan tartható garantált boost órajelet, ami ezen túl van, az pedig ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest