- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a Ryzen 3500 várásában vagyok, kész az új konfig, "csak" a proci hiányzik belőle. Addig meg, amíg nem jön a rizsám, Intelen vagyok főként. Mégis zavar, hogy ebből ügy lett, és nagy hibának tartom az AMD előre nem látását.
Nem vagyok a helyükben, talán hülyeség is, de lehetett volna csinálni mondjuk egy referencia konfigot minden procihoz, és megadni velük egy biztosan tartható garantált boost órajelet, ami ezen túl van, az pedig ajándék.
-
"az új mikrokód képes a processzor üzemfeszültségét alacsonyabb szinten tartani, méghozzá azáltal, hogy kiszűri az enyhe terhelésű alkalmazások órajel- és feszültségváltozásra vonatkozó igényeit"
Szerintem ez a boost órajelekre nem vonatkozik.
Az AMD sokat akar a szarkát játszott idén a boost órajelekkel. Az összes procinál -100 MHz-cet kellett volna megadni, és mindenki boldog lenne!
-
"Az új API-val elérhető lesz az úgynevezett peak órajelérték, amely a leggyorsabb mag maximálisan kimért órajelértékét jelzi vissza az adott mintavételi cikluson belül."
Kissé placebo szaga van.
Ezért is vonz annyira a talán már hamarosan jövő 3500-as; annak csak 4100 MHz lesz várhatóan a boost órajele, azt meg remélhetőleg stabilan, könnyen fogja hozni. Csak jöjjön már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A10-5800k
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest