Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a Ryzen 3500 várásában vagyok, kész az új konfig, "csak" a proci hiányzik belőle. Addig meg, amíg nem jön a rizsám, Intelen vagyok főként. Mégis zavar, hogy ebből ügy lett, és nagy hibának tartom az AMD előre nem látását.
Nem vagyok a helyükben, talán hülyeség is, de lehetett volna csinálni mondjuk egy referencia konfigot minden procihoz, és megadni velük egy biztosan tartható garantált boost órajelet, ami ezen túl van, az pedig ajándék.
-
"az új mikrokód képes a processzor üzemfeszültségét alacsonyabb szinten tartani, méghozzá azáltal, hogy kiszűri az enyhe terhelésű alkalmazások órajel- és feszültségváltozásra vonatkozó igényeit"
Szerintem ez a boost órajelekre nem vonatkozik.
Az AMD sokat akar a szarkát játszott idén a boost órajelekkel. Az összes procinál -100 MHz-cet kellett volna megadni, és mindenki boldog lenne!
-
"Az új API-val elérhető lesz az úgynevezett peak órajelérték, amely a leggyorsabb mag maximálisan kimért órajelértékét jelzi vissza az adott mintavételi cikluson belül."
Kissé placebo szaga van.
Ezért is vonz annyira a talán már hamarosan jövő 3500-as; annak csak 4100 MHz lesz várhatóan a boost órajele, azt meg remélhetőleg stabilan, könnyen fogja hozni. Csak jöjjön már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő