- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Úgy néz ki, mint egy fagylaltosdobozból moddingolt kártya.
-
válasz
Overlocker #42 üzenetére
+1 , az átlátszóságra, tényleg könnyebb észrevenni a port ezen
A sok tojástartós nem vesz ilyet, höhö
/ mondjuk mostanában én se...
De ebből a szempontból nálam inkább előny, mintsem hátrány a kialakítása..
Nem ez a design-matyi-huszárok kártyája... Ez azoké, akik a kártyájukra és a gépükbe nem csak matyizásért lesnek be, hanem hogy kitakarítsák
/ na mára lelövöm magam, irány a hardverapró
-
Overlocker
veterán
Mennyire jogos, ezen jót röhögtem, you made my day!
Kingpin-nek ez már kijárt... mellesleg régóta nem olvasok a főoldalról híreket, ha nem láttam volna a nevét, valószínűleg ezt se nyitom meg..
Valóban lehetne szebb, az a műanyag átlászó rész, de akkor végülis nem tudod mikor porosodik be és hogy ki kellene tisztítanod!
Viccet félretéve, ez egy remekmű lehet, minden porcikája valószínűleg a brutális teljesítmény kisajtolásáért remeg. Már nagyon rég láttam olyan kártyát hiába rajtuk az "OC" felirat, hogy ennyire jelentősen eltértek volna a referencia órajeltől..
-
scampolo84
aktív tag
Hát ez olyan csúnya, hogy ha pénzem lenne rá sem venném meg!
-
Amúgy van aki nézegeti a kártyáját?
Max amikor kiveszem a dobozból.. pofája lefelé lesz... de majd ott matyizok mellette, hogy ejj de szép vagy...
-
szab.tam
nagyúr
szinte semmit nem értek a témához.
de azt azért átlátom, hogy nagyon nehézkes a helyhiány miatt a gpu potok kialakítása, szigetelése.
stabil risereket kell venni. ami jó minőségű, árnyékolt, és csak olyan hosszú, amire szükség van.
egyszeri befektetés, így a vga-kat kicsit el lehet egymástól távolítani. illetve a laphoz képesti 90 foktól is el lehet térni.
persze egyedi, rugalmas sli híd is kell hozzá.sok buktató lehet, mint pl, a lap felöl a time delay out, sávszél gubanc is beugorhat.
gyakorlott riser használóként tudom, hogy nem egyszerű dolog.de ahol már ilyen brutális árú tesztalanyok szereplenek, nagyságrendileg +50-100k elbohóckodása már nem tétel.
ráadásul ha még működik is, akkor hosszútávon használható... -
juiced
csendes tag
....persze környezettő függően ez lehet kevesebb vagy akár több is...
-
gézu
őstag
Nekem tetszik ez a kari, tudom ízlések és pofonok, de bejövős
-
jones965
Modder
Még egyetlen vga-t sem nitroztam, nem még egyszerre többet.
Ezt subaruwrc már ki is fejtette másik topikban, hogy ennek a kivitelezése minimum 2, de inkább 3-4 ember jelenlétét kívánja, arról nem is beszélve, hogy ilyen rendszert nem lehet sokáig benchmarkolni a párásodás miatt. Ettől függetlenül ha lenne rá lehetőség (beleértve a vga-ra való potokat is), biztosan össze tudnánk hozni egy-két jelentősebb eredményt.
Az hogy ilyen kártya(k) a kezem közé kerüljön, kicsi az esélye. Amióta megvannak a titanok, és a GTX 780 Ti kártyák megjelenése után amekkorát esett a használt piaci értékük, eléggé visszafogott lettem ilyen beruházások kapcsán.
Aztán lehet hogy......, majd meglátjuk!Mellesleg pontosan ennek a kártyának a beharangozását követően bátorkodtam kijelenteni szakmai topikban, hogy kifejezetten LN2-re tervezett vga-val lesz dolgunk, páran keresztben próbáltak lenyelni ezen kijelentésem kapcsán. Erre fel tessék...
-
XuChi
addikt
Ez rettenetesen ocsmányúl fest
-
Merula Alba
tag
Must have!
3-at kérek!
Mondjuk én kibékülnék azzal a venti párossal, mert a közeljövőben ha összerakok egy gépet az alap a vízhűtés! Mindenképpen a polc eldugott zugába kerülne.
Persze ezt a karit semmiképpen nem venném meg ezért a pénzért. Az "alap verzió" is bőven elég szerintem majdnem mindenre!
-
Lolka Bolka
aktív tag
"persze környezettő függően ez lehet"
-
ClayMore
aktív tag
Nekem tetszik a műanyagja. Porosan már nem biztos, hogy tetszene, DE egy tuning kártya sosem lesz poros mert rendszeresen kifújod!
-
yolan
őstag
-
haddent
addikt
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Szerintem az összes igénytelen (a gyári nvidia -hoz képest). Ha már adott egy olyan referencia, mint amilyen, akkor nem lenne szabad annál gagyibban kinéző műanyag vackokat készíteni szerintem...
-
yolan
őstag
1750/7800Mhz. Marketingbol eddig jeles, csak legyen eredmeny is az igeret mogott.
-
Ubran
tag
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
+1
-
imibogyo
veterán
Huhh, ritka bazári kinézete van. De azért elfogadnám nagy duzzogva.
Bár úgy látom, hogy csak azt az átlátszó vackot levéve róla, vagy azt lefestve egész tűrhetően nézhetne ki.
-
Xantor
tag
Csak nekem tűnik olyannak a doboz, mint amit egy kisgyerek alkotott volna Paint-tel?
-
Televan74
nagyúr
Ahogy elnézem kell neki a kakaó. 2db 8 -as és egy 6 -s tápcsati,plusz még amit felvesz a pci-exp. keresztül.
Bár aki ilyet vesz, azt nem a fogyasztás fogja érdekelni. -
vittorio7
őstag
Jó nagy!
-
Apollo_21
addikt
Ez jó!
""(azaz megtartották a 7000 MHz-es effektív beállítást), de természetesen itt is bőségesen adódik játéktér; a léghűtéssel 7400, vízzel 7600, míg nitrogénnel 7800 MHz-et ígérnek""
És mégis ki ígéri meg? garantálja vki?papír van róla h ha veszem akkor 7800on fog menni? nincs..tehát ez megint jókis szöveg, csak nemigazán jó semmire.
-
bteebi
veterán
"hanem hogy tuningrekordokat döntögessenek vele"
Mondjuk ez alapvetően jogos. De azért nem kell azt se elvitatni, hogy lesznek olyanok, akik azért fogják megvenni, mert 110 helyett 140 fps-sel tudnak majd Ultra High beállítások mellett 3 monitoros rendszerben játszani (majdnem azt mondtam, hogy Eyefinity
).
"az ott elért eredmények megfizethetetlenek"
Ez teljesen igaz, mert senki nem fizet érte semmit. Ez egyúttal a gyakorlati hasznosságát is mutatja
.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Nagyon gagyi...
-
Apollo_21
addikt
Csokító....
És eléggé Curver szerszámosláda hatású az a tejüvegre hasonlító müanyag borító
-
edari
őstag
Ronda
De ezen legalább nem +10 mhz "tuning" van -
helkis
veterán
ezt nem játékra veszik.. hanem hogy tuningrekordokat döntögessenek vele, az ott elért eredmények megfizethetetlenek, a kártyára meg ott a "mesterkártya"..
-
Paul119
addikt
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe
Nyerek a lottón kettő ilyet a gépembe minimum -
Bjørgersson
félisten
Az a burkolat engem a műanyag tojástartókra emlékeztet, szerintem nagyon igénytelenül néz ki.
-
bteebi
veterán
A hülyének is megéri
. Teljesen felesleges ez a kártya, a fogyasztása meg egészen brutális lehet. Vajon mennyi pénzt kaphat ezért az egészért K|NGP|N? Ahhoz már amúgy szerintem nagyon vérpistikének kell lennie, hogy valaki azért vegyen VGA-t, vagy bármit, mert rá van írva az ő neve.
-
nednez
tag
Szép "kis" dög
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alaposan megrántották a gyári órajeleket, de még ennél is durvább értékek elérését ígéri a gyártó.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest