Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Max ati-n. És ha ezek közt neked keresni kell a különbséget akkor gratulálok. De mint mondtam mindenkinek szíve joga mit tart jó effektnek és mit nem. Nekem az egyik leglátványosabb effekt a physix, más sz*rik rá. Inkább ez mint egy 8szorors "qhklx" élsimítás. A másik szerintem legfontosabb effekt a tükröződések és az árnyékok. Megbolondulok attól mikor minden szépen tükröződik a vízfelületen, és pl a karakter nem. Vagy állsz egy fpsben a sorban, mindenkinek szép árnyéka van, a helyeden meg egy üres lyuk

-
JoolsNOS
veterán
Ilyenkor bírom, hogy felhördül az összes radeonos: áá de mekkora parasztvakítás meg így meg úgy. Bezzeg ha a radeon tudná egyből de király lenne. Ez csak egy techdemo. Ilyen formában a víz biztos nem lesz a játékban egy darabig, de akkor is jól néz ki. Más effekt viszont benne van. Pl füst a maffia 2ben, ami máig az egyik legjobb. A ruhaanimációk is marha jól néznek ki mirrors edgeben és batmanban stb. Sőt továbbmegyek. Sokkal többet érnek és sokkal többet hozzáraknak a játékhoz mint akármilyen tesselláció vagy szűrés. Nekem kb az utolsó radeonom a 9550es volt. De nem csak a physix miatt. Egyszerűen jobban bejön, de nem szóltam egy szót se mikor pl jött a tressfx és úgy nézett ki, hogy nvidián szarul megy. Szóval nem értem miért kell lázadni. Ha nem tetszik az effekt ne használd (ja bocs, nem is tudod) de szerintem ne használj semmi újat. De ha esetleg kitalál valami újat a radeon azt se használd mert parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Pánik a memóriapiacon
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest