Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Ilyenkor bírom, hogy felhördül az összes radeonos: áá de mekkora parasztvakítás meg így meg úgy. Bezzeg ha a radeon tudná egyből de király lenne. Ez csak egy techdemo. Ilyen formában a víz biztos nem lesz a játékban egy darabig, de akkor is jól néz ki. Más effekt viszont benne van. Pl füst a maffia 2ben, ami máig az egyik legjobb. A ruhaanimációk is marha jól néznek ki mirrors edgeben és batmanban stb. Sőt továbbmegyek. Sokkal többet érnek és sokkal többet hozzáraknak a játékhoz mint akármilyen tesselláció vagy szűrés. Nekem kb az utolsó radeonom a 9550es volt. De nem csak a physix miatt. Egyszerűen jobban bejön, de nem szóltam egy szót se mikor pl jött a tressfx és úgy nézett ki, hogy nvidián szarul megy. Szóval nem értem miért kell lázadni. Ha nem tetszik az effekt ne használd (ja bocs, nem is tudod) de szerintem ne használj semmi újat. De ha esetleg kitalál valami újat a radeon azt se használd mert parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest