- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ezt korhoz kötni elég nagy butaság, attól függ, ki mennyire vevő az újdonságokra.
Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- Mercedes topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Subaru topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest