- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
pintermiki
üzenetére
Ezt korhoz kötni elég nagy butaság, attól függ, ki mennyire vevő az újdonságokra.
Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Outlook topic
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Noctua NH-D15 G2 LBC - ÚJ 5 év iPon garancia
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.