Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Nem, nem trollkodom. Nem tudom, mennyi idős vagy és milyen korosztályban mozogsz, illetve gondolom nagyvárosban! Én 30-50 éves korosztályban, akik mind a mai napig DVD-n, CD-n osztanak meg egymással adatot! Nem egy önkormányzathoz dolgozunk be, ahol direkt kérik(!!!!), hogy újraírható DVD-n vigyük az adatot (fotó, videó), sőt ismerősi körömből is szinte mindenki ezt a hordozót használja! Messze nem rétegigény ez, szerintem te mozogsz inkább egy szűk körben, akik elutasítják ezt a jól bevált technológiát. Azt már nem is mondom, hogy a helyi kisboltban 50-es hengerekben fogy a DVD, mert annyira van rá igény. Persze én vidéken lakom, kistelepülések, falvak azok, ahol inkább járok, ott egyáltalán nem kopott ki ez a technológia, bár megjegyezem a közeli megyekszékhelyen is orvosi adatokat DVD-n vagy CD-n kapsz kézhez a kórházból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest