Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Nem, nem trollkodom. Nem tudom, mennyi idős vagy és milyen korosztályban mozogsz, illetve gondolom nagyvárosban! Én 30-50 éves korosztályban, akik mind a mai napig DVD-n, CD-n osztanak meg egymással adatot! Nem egy önkormányzathoz dolgozunk be, ahol direkt kérik(!!!!), hogy újraírható DVD-n vigyük az adatot (fotó, videó), sőt ismerősi körömből is szinte mindenki ezt a hordozót használja! Messze nem rétegigény ez, szerintem te mozogsz inkább egy szűk körben, akik elutasítják ezt a jól bevált technológiát. Azt már nem is mondom, hogy a helyi kisboltban 50-es hengerekben fogy a DVD, mert annyira van rá igény. Persze én vidéken lakom, kistelepülések, falvak azok, ahol inkább járok, ott egyáltalán nem kopott ki ez a technológia, bár megjegyezem a közeli megyekszékhelyen is orvosi adatokat DVD-n vagy CD-n kapsz kézhez a kórházból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Háztartási gépek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest