- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetséges, persze de a napon akkor is többet látsz majd, mint nélküle.
Kérdés h megér e 30-40 $ -t.Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Nincs rá egészen véletlenül egy fólia amitől elmúlik neki ez a probléma?
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Boxi88
őstag
Dupla lett valamiért! Bocsánat!
Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...
[ Szerkesztve ]
-
Boxi88
őstag
Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...
-
oli.98
tag
Én most pont egy s3-ról írok. Szerintem kicsit hangos (a toshiba l650-16r-em akkor ilyen hangos, ha nagyon nagy a procihasználat). Tényleg nagyon gyorsan indul alvó állapotból, de szerintem jobb lett volna, ha a rendszert rakták volna az ssd-re. A képernyő egy kicsit túl könnyen hajtható hátra. Ezeken kívül nagyon király gép.
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 7 3G, moto g
-
Zolom89
senior tag
Az igen Pedig a 2000-res generáció ugye eggyel régebbi Ha jól tudom az intek féle számozást..
De azért érdekesnek tartom h ilyen erősnek írja, szerintem itt kiesik az a hiba is, hogy a proci nem hajtaná ki a kártyát, szóval...bunda van a dologban“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Peak
addikt
Az új széria már nem 240GB-os, hanem 256GB-os NAND SSD-vel érkezik, a Micron jóvoltából.
Micron NAND SSD sheetRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
őstag
Hát így a bemutató alapján oké hogy olcsóbb mint a zenbook, de nem is olyan a minősége. Még az írásos tesztre kiváncsi leszek. Köszi a bemutatót Pheke
-
Zolom89
senior tag
Azért az érdekes, hogy az Intel 3000 integrált GPU 6.1-es élményidnex pontszámot kapott játékra...kicsit sokallom.
Összehasonlítás képp, egy MSI HD4650 OC 5.9 pont... szóval vicc“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
petipetya
nagyúr
Win élményindexre mit mutat?
köszi
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
csilisz
tag
A monitor matt? (sorry, ha már mondtad)
-
Flashget
félisten
5 kilós samu teszt?
Realme GT Master Edition
-
opera11
tag
Egy kis nyomorgatást, please
Vicces aláírás helye
-
DJ. Ru$y
félisten
Nyomorgassunk Főnök, ha **re nem figyelsz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ch003067
addikt
7óra ? az szép... Elég jól bírja akkor.
Viszont elég drága... a tesójáról ne is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
-
csilisz
tag
ha leteszed az asztalra romlik a hangminőség? (takarja a hangszórót?)
[ Szerkesztve ]
-
bence1204
tag
nyomorgatás?
z10 -> passport -> iP6s
-
petipetya
nagyúr
Wifi / bt van benne? Gondolom alap.
Mit jelent az a "dolby home theater" felirat a gépen?"nincs rá lezsóidő"
-
csilisz
tag
Egyébként kép hang oké. (nem kérdezted )
-
petipetya
nagyúr
Megy már az adás? Hiába frissítgetem, még semmi.Most jött be. Miért nincs tiltva a cset???
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
őstag
Pheke!
Minden adásban legyen egy 'vendég', akivel még beszélgethetsz is. Majd ő fogja nézni a chat-box-ot is, és majd átadja a 'nemtroll' kérdéseket, illetve továbbítja a hozzászólásokat. Na, mekkora ötlet? -
opera11
tag
Összeszerelési minőségre kíváncsi leszek. Remélhetőleg nem olyan horpadós a billentyűzet felső régiója (F6 - F8 körül) mint a saját 3820-asomé. Arrafelé szeretik kispórolni az anyagot....
Vicces aláírás helye
-
DJ. Ru$y
félisten
Pheke belevarázsolta közben a lejátszót nyugi srácok!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
maláj
addikt
kíváncsian várom/várjuk az adást
így elsőre tetszik a motyó -
Történelmi pillanatok.... az első ultrabook a PH-ban. Yes !
Samsung Wave GT-8500
-
digio1995
csendes tag
Csak én nem találom a myshowroom lejátszót?
-
őstag
Szokásos kíznást kérjük, és az Aidás tesztet hagyd egy picit tovább futni, az Asus gépében lévő i7 -hez képest kíváncsi lennék, hogy ez az i5 mennyivel jobban hűthető.
A többit rád bízom Pheke -
Entryy
aktív tag
Pár napja vettem egyet kedvesemnek és maximálisan meg van vele elégedve és amennyi időre sikerült nekem is hozzáférni valóban nagyon jó kis gépnek tűnik, megérte az árát.
Csak ez az előtelepített win és a 36 egyéb hülyeség (progik)...Jah igen, egy negatívum!
A kijelző és a betekintési szögei stb. szerintem valami gyalázatosak!
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
tsii_H
tag
"bár a Mobilarena szerkesztőségét nem nevezném hithű fanatikusnak, azért egyáltalán nem ritka a négy MacBook Pro jelenléte a szobájukban"
rohadt fanboyok. latom meg csak a tagadas fazisaba vagytok.
-
ch003067
addikt
Várjuk az elő műsort
... Meg a lapost is .
-
MrSealRD
veterán
...Ultrabook hisztéria felröppenésekor azt gondoltam, hogy ha majd egy hithű Mac rajongó sem tud belekötni az új jövevényekbe, akkor van igazán esélye ezen gépeknek.
Most tényleg nem flame a célom, de azok alapján amit eddig a fórumon olvastam az egyes hírekhez...Szerintem ez kb soha nem fog megtörténni. Konkrét dumát is hallottam már: "De hát ott az OSX"
Amúgy én nem vagyok elvakult, szerintem minden terméknek megvan a világban a helye. Időnként egyesek ezt nem tudják feldolgozni[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Darellus92
aktív tag
Ez ígéretesnek hangzik.
HTC = Help This Company
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- HP DV2000, DV6000, V3000, V6000 10.8V 4400mAh akkumulátor
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Dell Latitude E5440, Core i5-4200u, 8Gb RAM, 240Gb SSD, 14" hd kijelző, új akku 3+ óra