Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Dupla lett valamiért! Bocsánat!
Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...
-
Boxi88
őstag
Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...
-
oli.98
tag
Én most pont egy s3-ról írok. Szerintem kicsit hangos (a toshiba l650-16r-em akkor ilyen hangos, ha nagyon nagy a procihasználat). Tényleg nagyon gyorsan indul alvó állapotból, de szerintem jobb lett volna, ha a rendszert rakták volna az ssd-re. A képernyő egy kicsit túl könnyen hajtható hátra. Ezeken kívül nagyon király gép.
-
-
Peak
addikt
Az új széria már nem 240GB-os, hanem 256GB-os NAND SSD-vel érkezik, a Micron jóvoltából.
Micron NAND SSD sheet -
Hát így a bemutató alapján oké hogy olcsóbb mint a zenbook, de nem is olyan a minősége. Még az írásos tesztre kiváncsi leszek. Köszi a bemutatót Pheke
-
Zolom89
senior tag
Azért az érdekes, hogy az Intel 3000 integrált GPU 6.1-es élményidnex pontszámot kapott játékra...kicsit sokallom.
Összehasonlítás képp, egy MSI HD4650 OC 5.9 pont...szóval vicc
-
petipetya
nagyúr
Win élményindexre mit mutat?
köszi
-
csilisz
tag
A monitor matt? (sorry, ha már mondtad)
-
Flashget
félisten
5 kilós samu teszt?
-
opera11
tag
Egy kis nyomorgatást, please
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nyomorgassunk Főnök, ha **re nem figyelsz.
-
ch003067
addikt
7óra ? az szép... Elég jól bírja akkor.
Viszont elég drága... a tesójáról ne is beszéljünk...
-
csilisz
tag
ha leteszed az asztalra romlik a hangminőség? (takarja a hangszórót?)
-
bence1204
tag
nyomorgatás?
-
petipetya
nagyúr
Wifi / bt van benne? Gondolom alap.
Mit jelent az a "dolby home theater" felirat a gépen? -
csilisz
tag
Egyébként kép hang oké. (nem kérdezted
)
-
petipetya
nagyúr
Megy már az adás? Hiába frissítgetem, még semmi.Most jött be. Miért nincs tiltva a cset???
-
Pheke!
Minden adásban legyen egy 'vendég', akivel még beszélgethetsz is. Majd ő fogja nézni a chat-box-ot is, és majd átadja a 'nemtroll' kérdéseket, illetve továbbítja a hozzászólásokat. Na, mekkora ötlet? -
opera11
tag
Összeszerelési minőségre kíváncsi leszek. Remélhetőleg nem olyan horpadós a billentyűzet felső régiója (F6 - F8 körül) mint a saját 3820-asomé. Arrafelé szeretik kispórolni az anyagot....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pheke belevarázsolta közben a lejátszót nyugi srácok!
-
maláj
addikt
kíváncsian várom/várjuk az adást
így elsőre tetszik a motyó -
pusszycat
nagyúr
Történelmi pillanatok.... az első ultrabook a PH-ban. Yes !
Samsung Wave GT-8500
-
digio1995
csendes tag
Csak én nem találom a myshowroom lejátszót?
-
Szokásos kíznást kérjük, és az Aidás tesztet hagyd egy picit tovább futni, az Asus gépében lévő i7 -hez képest kíváncsi lennék, hogy ez az i5 mennyivel jobban hűthető.
A többit rád bízom Pheke -
Entryy
aktív tag
Pár napja vettem egyet kedvesemnek és maximálisan meg van vele elégedve és amennyi időre sikerült nekem is hozzáférni valóban nagyon jó kis gépnek tűnik, megérte az árát.
Csak ez az előtelepített win és a 36 egyéb hülyeség (progik)...Jah igen, egy negatívum!
A kijelző és a betekintési szögei stb. szerintem valami gyalázatosak!
-
tsii_H
tag
"bár a Mobilarena szerkesztőségét nem nevezném hithű fanatikusnak, azért egyáltalán nem ritka a négy MacBook Pro jelenléte a szobájukban"
rohadt fanboyok.
latom meg csak a tagadas fazisaba vagytok.
-
ch003067
addikt
Várjuk az elő műsort
... Meg a lapost is .
-
MrSealRD
veterán
...Ultrabook hisztéria felröppenésekor azt gondoltam, hogy ha majd egy hithű Mac rajongó sem tud belekötni az új jövevényekbe, akkor van igazán esélye ezen gépeknek.
Most tényleg nem flame a célom, de azok alapján amit eddig a fórumon olvastam az egyes hírekhez...Szerintem ez kb soha nem fog megtörténni. Konkrét dumát is hallottam már: "De hát ott az OSX"
Amúgy én nem vagyok elvakult, szerintem minden terméknek megvan a világban a helye. Időnként egyesek ezt nem tudják feldolgozni -
Darellus92
aktív tag
Ez ígéretesnek hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Acer Ultrabookja érkezett a stúdióba. Kicsit körbeszagoltuk együtt a gépet a kivesézős teszt előtt, na meg azért a szerkesztőségi Mac tulajoknak is volt egy-két szavuk a szuperkarcsú géphez.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NBA és kosárlabda topic
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest