- Intel találgatós topik
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
zedeRIP #3735 üzenetére
Teljesen mindegy, ha Vatera stílus lesz, ha nem.
Előre utalva így is, és amúgy is át fognak bszni, ha olyan emberbe botlasz.
..én már őstag és minimum jó pár pozitív értékelés alatt senkinek nem utalok előre, sőt, az olyan user-rel (ha megbízik bennem), elküldtem magamnak előre - már nem egyszer működött, s természetesen utána fillérre pontosan utalom a pénzt.
Annó én pont vaterán jártam meg 100.000 Ft-tal. Aminek a mai napig nincs nyoma, s gyanítom már nem is lesz, pedig több ember is tett feljelentést az eladó ellen, és SEMMI. Ráadásul nem 0 napos újonc volt, hanem 100+, csak pozitív értékeléses.Úgyhogy a biztos csalásokat gyakorlatilag lehetetlen kiszűrni - maximum ebay-hez hasonló - paypal-es fizetési módszerrel működne.
kerekfej
Igen, valami hasonló mehetne, de én megjeleníttetném Hardveraprótól függetlenül is az adatlapokon az értékeléseket. Természetesen nem a fórumba beírt nicknév alatt, de ha valaki külön megnyitja, akkor látszódjanak az eddig értékeléseinek a kimeneteli.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Megy nekem is az új HA frankón, egy kérdés csupán; van fent 8 apróm, abból egy (a legfontosabb) az istenért nem jön be. "Karbantartás"-t dob rá. Mi lehet a megoldás?
..egyébként olyan apróm is bejön, amit 1 éve sem UP-oltam. -
runner 125
nagyúr
válasz
Winner_hun #3028 üzenetére
Az úgy faxa.. szóval lesegessem külön a kettőt, egyre jobb.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Az eddigi adás-vételek értékeléseit miért nem lehet átpakolni?! Nehogy már mindenki nulláról induljon.
Összességében egyébként egyetértek mindenkivel.
Elismerem, hogy sok munka van benne - de teljesen értelmetlen erőfeszítésnek tartom az egészet, konkrétabban fogalmazva nagyon-nagyon nem jön be. (S, nem voltam vulgáris.)
Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Intel találgatós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest