- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
odani
tag
Nekem most lett lehetőségem váltani erre a monitorra az irodában, de erősen gondolkodom rajta.
1280×1024 után valóban sovány az 1600×900. A bosszantó az, hogy a monitor tudja az 1280×1024-et, tehát tudna 1024 magas is lenni. Miért nem elérhető akkor pl. egy 16:10-es 1600×1000-es felbontás? Na azzal már kiegyeznék. Így viszont kompromisszumos, pláne, hogy nem állítható a magassága. Ez sajnos tényleg a belépő szint.
-
Highscreen
csendes tag
Jó ár-érték arányúnak tűnik..
-
wetomi
aktív tag
Tulajdonképpen teljesen elég, ez egyénenként változik.
Nekem pl. kényelmes, hogy elfér egymás mellett két oldal még látható méretben, ezért jó a szélesvásznú monitor. Vagy legyen tényleg elforgatható és akkor egy teljes oldalt látsz magad előtt. Csak sajnos a gyártók a pénztárcabarát és az elforgatható kifejezéseket nem akarják egy termékre alkalmazni. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz Thocy a ZAGY #6 üzenetére
Egyszóval ez a monitor kívülről teljesen korrekt, belülről meg olyan, amilyen.
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
Thocy a ZAGY
tag
"...ha a vásárlónak nincsenek túl nagy igényei."
A vásárlónak - mondjuk nekem - mindössze annyi igénye van a külsőt tekintve, hogy ne nézzen ki nagyon bénán és ne legyen csillogó zongoralakk borítása, amin már a legapróbb porszem is messziről ordít, továbbá - ez nyilván szubjektív vélemény - ocsmány is.
Nem divatozni vesszük, hanem használni; ne feltűnősködjön (legyen matt, semmi csillogás, fényes, szemkiverős állapotjelző LED, stb.), mert nem a monitor érdekel, hanem a segítségével megjelenített tartalom.
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
wetomi
aktív tag
Irodai felhasználásra szerintem kevés a 900 soros függőleges magasság. Előttem most egy HP LE2201w csücsül és kell az az 1680*1050-es felbontás. Szerintem jobb a 16:10-es képarány. Szövegszerkesztéskor is többet lát az ember, meg úgy egyébként.
Ezek után fura is az otthoni 1440*900.
Nem az a lényeg, hogy ne legyen fekete csík a film alatt és fölött, hanem, hogy rendesen lássa a munkáját. Amúgy nincs bajom 16:9-es képaránnyal. -
lujó55
addikt
Most mi van? Kiseprik a TN panel készletet a gyártók?
-
banhammer
veterán
Magyarisztánban még mindig az 1280x1024-es felbontás az elterjedt.
Főleg az irodákban.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
M107
addikt
Pofás kis monitor remélem 22 és 24" változatban is elérhető lesz.
24" kb 185 dollár-ért.
Engem a 24" érdekelne.
UI: Nagyon testszik megérti az árát szerintem
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Dell UltraSharp 24" monitor IPS/FHD/U2419H
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2518HF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest