- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem feltétlenül csak rád céloztam (szóval nem kell a sértődés
), csak ugyanabba a hsz.-be írtam a mondanivalót.
Arra akartam kilyukadni, hogy vicces olvasgatni minden hír után a hsz.-eket, kb. fele csak a fikázásról szól, és kezd már ez kissé unalmassá válni, mert egy ilyen vita egyre távolabb visz a szakmaiságtól, nem azt mondtam, hogy nem lehet valamit érdemben kritizálni.
Azzal egyetértek, hogy összehasonlíthatatlanul kevésbé elterjedt az eSATA, mint az USB, és simán lehet, hogy nem is fog annyira elterjedni soha, de most ezt nem tudhatod, ilyen alapon valamikor az USB-csatolófelületet is bevezették, akkor is mondhattad volna, hogy qrva sokáig fog tartani, mire elterjed, mert akkor még mindenkinek régi alaplapja volt. Dehát hol tartunk azóta. És igaz ez rengeteg új csatolószabványra.
Ha valaki meg akar eSATA portot, akkor vesz bontóban hátlapi kivezetést. -
Sk8erPeter
nagyúr
"A juzerek komoly resze nem fog kivezeto panelt venni a gepebe."
Akkor az a része a júzereknek nem fog venni eSATA csatis pendrive-ot se...Jim Tonic azt hiszem, jól megfogta a dolog lényegét azzal, hogy "Csak károgtok, jó magyar módjára", ez megint a szokásos szituáció, amikor megjelenik valami új kezdeményezés, és ha az nem eleve tökéletesen jelenik meg (ld. itt a tápellátás igénye), és nem eleve biztosított minden feltétel a használatukhoz a régi gépeken (ld. elő/hátlap szükségessége), akkor egyből le kell hurrogni, fikázni, kritizálni, hogy ez így szar, meg úgy szar, ennek nem lesz jövője, meg úgyis eltűnik két perc alatt...
Miért az a "divat", hogy ilyenkor sokan elkezdik dörzsölgetni a tenyerüket, hogy ismét itt van egy halvaszületett kezdeményezés? Mire jó ez? Ha valakinek nem tetszik, nem kell venni ilyen pendrive-ot, de örülni kéne, hogy újabb és újabb lehetőségek válnak elérhetővé, csak így fejlődhet a technológia... Persze, ez közhelynek hangzik, de így van.Na, most jól kipanaszkodtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hagyományos USB mellett gyors eSATA-ra is köthető, nagy kapacitású pendrive-okat mutatunk be.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jelszókezelők
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest