- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Nem mondod...
Miért nem járok tecskóba...
Tudom mit jelent, egy csomó ember ad kölcsön nekem mindenfélét, alig férek el tőlük.
-
BioNiCMaN
addikt
Én spec még mindig hajtom a Stupid Invaders című játékot, sehol nem találom az utolsó banánköztársaságban.
-
BioNiCMaN
addikt
5k-t bármikor kiadok egy olyan játékra, amiről tudom, hogy nem 4 órát fogok vele játszani, de 10k-12k-t már nem (9999HUF-ot sem).
HALF-LIFE 1-2, DOOM3, Deus Ex (3x), Outcast (2x), Dark Messiah, Drakan (4x nyomtam végig), Gabriel Knight 3, Jedi Outcast (vagy 5x
), Gorky17 (3x), Neverhood, Rune (2x), Thief 3. Amiket így fejből felsorolok, hogy megvettem mert olyanok voltak, hogy muszáj volt eredetben birtokolnom.
Ahogy nézem most is van 1-2 játék, ami a bűvös 5k-s határ alá került, de kétkedve nézem, hogy ennyire szarok, hogy ilyen gyorsan lement az áruk? Gondolok itt a Gears of War-ra (4990HUF), Timeshift-re (3990HUF) és a Kane and Lynch: Dead Men-re (3990HUF). Télleg ilyen szarok, vagy csak észrevették a kiadók, hogy a 10k-s árakkal sokra nem mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest