- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
#57018880 #28 üzenetére
Így van. Mostanában azért egész tűrhető árakat tapasztalok. Pld.
World in Conflict 4k (felirattal)
Gears of War 5k (ugye bónusz epizóddal, felirattal)
Dirt 5k (magyarul)
Kane and Lynch: Dead Men 4k (kinek bejön, kinek nem)
Tomb Raider Anniversary Collectors Edition 3kPersze az EA (cnc3 12k még mindig? no comment)és a MS (néhány igen ritka kivételtől eltekintve) lehúzná a bőrünket is... Mindenesetre ha a pc-s játékok 90%-a a megjelenéstől számított 1-2 hónapon belül beállna a 25 USD-s árra az már egy jó kezdet lenne. Persze minőségi játékok is kellenek és normális gépigény (Assassin's Creed 3GB-os memóriaigényéről hallottatok? És x360 játék.
).
-
]Phobos[
senior tag
válasz
#57018880 #28 üzenetére
Hát nem is tudom, lehet, én csak abban vagyok biztos, hogy ez volt az 1.( nem gyűjtő pack-os ) game amit előrendeltem, és az utcsó is. Marad a CS1.6 meg offline C&C3( amit meg nem rég néztem, és még mindíg k.drága, pedig most fog érkezni a mission disc hozzá ) <- de hát a "rókabőr" EA nem is a kedvenc kiadóm( ej, de finom voltam
)
-
adalbert1
veterán
válasz
#57018880 #18 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van. Valószínűleg az is közrejátszott, hogy akkor még nem a 3d grafikával foglalkoztak a legtöbbet, nem erre ment el a fejlesztési kapacítás nagy része. És sokszor sikerült sokkal többet kihozni egy névből mint most.
A sorozatokat meg annyiból megértem, hogy nagyjából biztos pénzt hoznak, de pl. egy fifa/nhl/nba évek óta alig változik, max. a csapatok adatait frissítik.Tény az is, hogy egy wolf3d/dune2/doom/c&c/diablo stílus teremtőként sokkal könnyebb helyzetből indult, mint manapság bármi. De azért ott is be kellett vállalni, hogy vagy bukta lesz, vagy nem. Nyílván a fejlesztési költségek meg se közelítették egy mostani A kategóriás játékét még inflációval számolva se.
Nekem még az sem tetszik, hogy manapság a single player rész nagyon sok játékban csak dísznek van, mindent a multira akarnak kihegyezni, ott meg ha valaki nem ül naponta órákat előtte, akkor gyakorlatilag semmi sikerélménye se lesz, így nem éppen a casual gamereket célozza meg, mint a konzolos címek nagy része.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest