- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
hszilard666 #179 üzenetére
Én inkább megvárok ebből egy jobb asztali megoldást, a 3400G-nél kicsit több gpu erőt el tudnék viselni. (Bár a méret/teljesítmény tetszik)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
#32839680 #170 üzenetére
Ezek konzolok, nem asztali gépek.
Amúgy xcloud-ra meg geforce now-ra pont nem vennék ilyet. Ennek az lenne a lényege, hogy offline futtatod a saját játékaid. Stream-re sokkal jobb választás egy tablet, aminek a kijelzője köröket ver erre és a geforce now-val úgyis menni fog sok játékod.
Én ezért írtam korábban, hogy elkéstek. Tudom, hogy nem volt korábban olyan erős HW, ami jó lett volna - most is elég kérdéses az eddig látottak alapján, de xcloud meg gfnow mellett nekem már nem kell ilyen eszköz.
Max régi játékokkal játszanék rajta, de azok meg nem nagyon vannak rendesen felkészítve kontrollerre. Ha pedig bill+egér kerül rá, akár a notebook-m is használhatom.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
hszilard666 #159 üzenetére
És mit tud benne a proci?
Nekem most egy 3400G-m van, 3200 Mhz-s DDR4 ramokkal és szerintem az 1050ti messze van. Ha ez tényleg hozza ezt a szintet, akkor hol vannak az AMD hasonló megoldásai?
-
Polllen
nagyúr
válasz
BusinessGuy #64 üzenetére
Ez dokkolva kevés, debezzeg a switch nem mi?...
A switch-re írt vagy portolt játékoknál figyelembe veszik a gép teljesítményét, célhardver. Ott nem kell elméletileg azon gondolkodnod, hogy fut-e a játék majd rajta vagy sem. Ez a fejlesztő dolga.Ennél a gépnél meg majd neked kell figyelni, hogy fog-e élvezhetően futni a kedvenc AA játékod. GTAV-zni biztos jó lesz, de Battlefield-zni is?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Hopkins95 #41 üzenetére
Chromecast-n nálam is élvezhetetlen, pedig hivatalos app, egy méterre a router-től. Összeakartam hasonlítani a stadia-val, meg xcloud-dal.
Korábban notin és amazon fire 8" HD-n jó volt.
Szerintem egy otthoni hálózatfejlesztést olcsóbban megúsznál, mint egy ilyen gépet. Ha csak kiülésre kell, de nyilván te tudod. Pl. ez a koncepció alapból nekem is nagyon tetszik. Csak drága.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
Hopkins95 #38 üzenetére
"a hátsó teraszon"
Steam link + tablet + kontroller (akár olyan, amivel úgy néz ki a tablet, mint a switch vagy ez).
Ezek nagyon régen elérhetőek. Sőt a steam link-kel nem csak steam játékot lehet streamelni. Pár éve, amikor utoljára használtam, pl. Starcraft 1-gyel játszottam...
Más:
Amúgy méret. Én egy 8"-nál nagyobb készülékkel már nem tudok kényelmesen játszani, ha kézben van. Próbáltam 10"-s ipad-del és nem esett jól. A két oldalon lévő kontrollerek miatt máshogy kell fogni, mint amikor csak simán olvasgat az ember.
Ha pedig letámasztom a kijelzőt valami sík felületre, akkor az már nem handheld csak portable.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ingyenes 1 hónap stadia pro. Próbáld ki, zseniálisan alacsony az input lag.
A gép annyiba kerül, amit alá teszel, mert chromecast with android TV-től kezdve a mobilodon át mindenen is elfut. (Én amúgy az xcloud-t jobban szeretem a kínálat miatt.)
A net árakat meg ismered gondolom, neked is van legalább egy előfizu.
A streaming akkor biztosan nem jó, ha utazás közben vagy teljesen a szabadban akarod használni, mert ott simán elmehet az 5G. Máshol viszont van wifi.Addig vártunk egy ilyen masinára, míg lett alternatíva.
Pl. te pontosan milyen helyeken használnád ezt a gépet? Miért lenne jó a gép által nyújtotta mobilitás?
Én elméletben mindenhol is, aztán amikor találkozok a való élettel, kiderül hogy igazából csak a saját házamban és kertemben. Ide meg a steam link is elég.vicze1
Ha hibátlanul menne linux alatt a géming, még windows 10 telepítő se lenne házban, nem hogy telepített verzió.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ez addig igaz, amíg linuxra írt programot futtatsz. A gond ott kezdődik, hogy ez játékra készül, azoknak meg elég kis százaléka fut natívan. Szóval marad az egyéb megoldás, ahol pedig lassabban futnak majd a játékok, mint windows 10 alatt tennék, hiába éri be a linux általában kevesebb erőforrással.
Amúgy maga a készülék tetszene, rég vártam egy ilyenre, de xloud, stadia meg Geforce now mellett ilyen áron tényleg venni fogják? A Stadia annyira minimális input lag-gal dolgozik már most is, hogy átlag ember lehet észre sem veszi. (xcloud is jól halad)
420 EUR az alap 64GB-s model, már abból is kijön elég hosszú előfizu meg mellé rendes net, hát még a 680 EUR-s verzió árából.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Steam Deck a Nintendo Switch kinézetét utánozva venné be a piacot.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest