- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Videós, mozgóképes topik
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
üzenetére
Mindenben igazad van csak még mindig nem a témáról beszél. Más gond nincs.
Pedig úgy láttam eddig, hogy 10-ből 10-szer tárgyilagos és maximálisan korrekt vagy a hsz-ekben.1. Költségek: Írtam, hogy abba bele lehet kötni, így ez mellément. Egyébként is arról volt szó, hogy nincs olcsóbb ennél. Nem arról, hogy nincs túlárazva. Túl van. Ahogy a többi, nagyobb modell is, mivel 6-8k alatt nem kapni rendes, nagy, de alacsony bordát kb.
2. Járhatsz bontóba és építgethetsz. Én is szoktam. ezzel együtt még mindig alma-körte. -
sb
veterán
válasz
üzenetére
Igen, nekem meg van alubányám, úgy olcsóbb.
Korrekt összehasonlítás kéne, almát az almával. Vagy akkor nézzük mennyi órabérben a bontólátogatás, túrás, fúrás/faragás?Egyébként én is valószínűleg ezt csinálnám mert ennyit meg tudok oldani, de nem ez volt a kérdés.
@saril:
ha olcsóbb lesz akkor egy atom halk ventit rá 5-6 voltal és annak sem lesz sok hangja csak éppen 100 watt felé viszi az elidsszipálható hőt
Ha meg 5x nagyobbat veszel, szigetelt házat és megküldöd paszta helyett lekvárral akkor 200W-ot is elbír. Szintén nem ez volt a kérdés.@ALBY:
Van egyáltalán olyan Intel proci ami befér ez alá?
Ahogy látom még a kis Pentiumok is többet esznek. Ez így nem igazán műxik.
Szinte mindent elvisz. Kb. csak az i3-ak érik el a hivatalos gyári TDP keretet. Pentiumok elmennek 20-30W valós fogyasztással terhelés alatt. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Bemennék egy bontóba és vennék egy régebbi nagyobbfajta s478-as coolert. Passzívban az is simán elvisz egy 35 W-os procit.
Csak azért mondom hogy marhaság, mert kipróbáltam. Akárhogy forgatod nem ad le kb.: semmit a környezetnek, 25W-os Athlon 5350 kb.: 2 perc alatt érte el a 80C°-ot ahol lelövi a termikus védelem, és mindezt @idle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest