- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Mindenben igazad van csak még mindig nem a témáról beszél. Más gond nincs.
Pedig úgy láttam eddig, hogy 10-ből 10-szer tárgyilagos és maximálisan korrekt vagy a hsz-ekben.1. Költségek: Írtam, hogy abba bele lehet kötni, így ez mellément. Egyébként is arról volt szó, hogy nincs olcsóbb ennél. Nem arról, hogy nincs túlárazva. Túl van. Ahogy a többi, nagyobb modell is, mivel 6-8k alatt nem kapni rendes, nagy, de alacsony bordát kb.
2. Járhatsz bontóba és építgethetsz. Én is szoktam. ezzel együtt még mindig alma-körte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest