- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#16939776 #58 üzenetére
Nem mondtam, hogy user error lenne. Egy 2ghz-es 28nm-es lófitty menjen már el only bordával, ha nálam x2 235e 45nm 2,7ghz-en alulfeszelve net alatt elment. De ugyanúgy elment más x2 is ezen az órajelen annyira alulfeszelve. Lehet a kupak alatt nem érintkezik jól a mag. Vagy a kupak nem annyira sík mint kellene, bár azt lehet látni. Az is lehet, mivel már jóval kisebb a csíkszélesség így a mag mérete és vele a hőleadó felülete is és úgy már tényleg lehet kevéske a borda. Azt mondtam amit én személy szerint kipróbáltam/használtam.
szerk: Ez a cucc jó megoldás lehet annak aki ráhackel egy 12-es halk ventit, vagy van elég szellőzés a házban. De fantáziát nem látok benne, van más cpu hűtő akár ekkora méretben is amelyiknek legalább az alja réz és van amiben van közvetlen érintkezésű hőcső is a magtól. Drágábbak, de legalább használhatóak. Azért kipróbálnám mit tud ez magában.
-
Chaser
legenda
válasz
#16939776 #53 üzenetére
Venti nélkül freezer vitt egy x2-t amit alulfeszeltem. Ház venti nem volt, kb soha nem használtam, táp ventije 500rpm-en vagy nullán, volt hogy teljesen kikötöttem. Okos' konfig volt, terhelve is keveset evett, de játék alatt is elég volt a hűtés. Egy olyan cpu amit mondtál értelmesebb bordával el kell menjen. Ezt az x2-t használtam gyári bordával is venti nélkül low házban, lefogatva. Netezni lehetett vele bár sütött
De nem volt throttling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Legrand szünetmentes tápegység
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged