- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Látom, hogy vitatkozni akarsz, mert nem ezt mondtam, sőt nem is tételeztem fel rólad ilyet.
Pólót én is addig mosom általában (ebből a tényleges mosás fele vagy annyi sem). De ha dolgoznék benne kellene a 1.5 óra...
(#9411) Grande Ale
A tisztítószert és/vagy fertőtlenítőszert a centrifuga tudja szétoszlatni az üst belsejében mindenhova. A baj az, hogy centrizés közben dolgozik a szivattyú és kiviszi az anyagot. Ezért kiveszik a falból vagy a kádból a kifolyócsövet és bedugják a mosószeradagolóba, rátolják amennyire lehet így a folyadék visszakerül az üstbe és a mosószeradagolót is tisztítja a csövek és szivattyú mellett.
A betöltött folyadékra kell figyelni, mert van amelyik gép nem indít centrit ha sok folyadék van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest