Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ElGatto #6836 üzenetére
szintén pályáztunk egy a+++ra, mert 12éves az indesit witp102-nk és már elkezdett hámlani az ajtaja
gyártási évvel mi is bajban voltunk: megtippeltem 2006-ot, majd a gépet körbenézve a ráragasztott címkén is megtaláltam a gyártási évet
első körben én körbenézném, mert valószínű a whirlpoolon is rajta lesz (hacsak nem lett lekaparva idő közben)
erről a típusról van konkrét tapasztalatotok? (ami értékelést találtam neten, az 99%ban pozitív volt) elöltöltős játszik, mert ha idővel összejön a pénz egy szárítógépre, egymáson elvan a kettő... márkából meg eddig elégedettek vagyunk az indesittel (több háztartási gépünk is az: lekopogom, egyikkel sem volt még problémánk)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Macska topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest