Hirdetés
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
én is nagy q3 megszállott voltam 99ben az UT-t vhogy nem is ismertem, kiesett teljesen akkoriban még.
osztán történt, hogy 2000 nyarán a napster magyar szobájában segítettem egy kópé nevű srácnak felinstallálni vmi szar taiwani modemet(nekem is olyan volt) és erre a végén annyit mondott: mondjam meg a nevem meg a címem, küld vmit cserébe. arra már nem emlékszem, hogy én választottam az UT-t, vagy ő küldte azt magától, de onnantól még kb 2x ha elindítottam a q3-t...
pár hónapot UT-ztam, amikor öcsémmel találtunk 2 MOD-ot hozzá: Strike Force és Tactical Ops. a strike forceban nagyot ütött a DIE HARD I-re hajazó pálya, de a Tactical Ops volt az, ami mögött volt akkora játékosbázis, hogy érdemesebb volt afelé orientálódni. később ebből lett standalone retail változat is.
ki lehet röhögni, de én a mai napig ezzel a 10 éves 'szarral' tolom. mellette még a wolfET meg a WoW tudott hosszabb-rövidebb ideig lekötni, de ez az, amira azt mondom, hogy az én játékom. manapság sajna haldoklik, épp 1 hete állították le végleg a 'hivatalos' fórumot, de azért az a párezer ember, aki tolja, az elég komolyan tolja. arról nem is beszélve, hogy a TO tartja életben az UT99-t is. a leglátogatottabb UT99-s szerverek mind TO szerverek 1-2 kivételtől eltekintve. (MOD korszakban volt UT2TO mutator TO alá, és UT alatt TO fegyvereket lehetett használni. Curse][ Saigával meg AK-val, az az igazi móka
tőlünk nyugatabbra minden hétvégén van vmi LANhappening. régebben itthon is volt évente 1x ilyesmi, az egyik magyar klán által szervezve, de én vhogy soha nem értem rá ilyenekreanno rápróbáltam CS-re is, hátha jó lesz, mert az is ilyen ugyebár, de 15 percig bírta a gépemen, aztán töröltem is azt a 'szart'
van egy 'folytatása' is UT2k4 alá, TO:crossfire néven, amit régi TO-sok fejlesztenek, de én azzal nem tolom.
Az UT99 lesz mindig is az etalon a multiplayer fps-ek előtt, és sztem még jópár évig menni fognak a szerverek. legalábbis nagyon remélem, hogy EPICék nem lövik le a master servert.
-
Nunder
őstag
válasz
TazLeacher #10 üzenetére
Nem is azért írtam. Jó az UT3, tetszenek benne a változtatások, de én annyira leragadtam a 2k4-nél, hogy nem tudtam érdemben értékelni az újat. Bennem van a hiba ez egészen biztos.
-
pilsner
aktív tag
válasz
TazLeacher #12 üzenetére
lehet a single player részére gondolt...
hozzátenném még, hogy a III sem egy rossz játék, amikor megjelent én is el voltam ájulva tőle, de huzamosabb játék után - legalábbis számomra - úgy tűnt, hogy a 2k4-hez képest játéktechnikában nem olyan kifinomult, mint az elődje.
Új hozzászólás Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest