Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
én is nagy q3 megszállott voltam 99ben az UT-t vhogy nem is ismertem, kiesett teljesen akkoriban még.
osztán történt, hogy 2000 nyarán a napster magyar szobájában segítettem egy kópé nevű srácnak felinstallálni vmi szar taiwani modemet(nekem is olyan volt) és erre a végén annyit mondott: mondjam meg a nevem meg a címem, küld vmit cserébe. arra már nem emlékszem, hogy én választottam az UT-t, vagy ő küldte azt magától, de onnantól még kb 2x ha elindítottam a q3-t...
pár hónapot UT-ztam, amikor öcsémmel találtunk 2 MOD-ot hozzá: Strike Force és Tactical Ops. a strike forceban nagyot ütött a DIE HARD I-re hajazó pálya, de a Tactical Ops volt az, ami mögött volt akkora játékosbázis, hogy érdemesebb volt afelé orientálódni. később ebből lett standalone retail változat is.
ki lehet röhögni, de én a mai napig ezzel a 10 éves 'szarral' tolom. mellette még a wolfET meg a WoW tudott hosszabb-rövidebb ideig lekötni, de ez az, amira azt mondom, hogy az én játékom. manapság sajna haldoklik, épp 1 hete állították le végleg a 'hivatalos' fórumot, de azért az a párezer ember, aki tolja, az elég komolyan tolja. arról nem is beszélve, hogy a TO tartja életben az UT99-t is. a leglátogatottabb UT99-s szerverek mind TO szerverek 1-2 kivételtől eltekintve. (MOD korszakban volt UT2TO mutator TO alá, és UT alatt TO fegyvereket lehetett használni. Curse][ Saigával meg AK-val, az az igazi móka
tőlünk nyugatabbra minden hétvégén van vmi LANhappening. régebben itthon is volt évente 1x ilyesmi, az egyik magyar klán által szervezve, de én vhogy soha nem értem rá ilyenekreanno rápróbáltam CS-re is, hátha jó lesz, mert az is ilyen ugyebár, de 15 percig bírta a gépemen, aztán töröltem is azt a 'szart'
van egy 'folytatása' is UT2k4 alá, TO:crossfire néven, amit régi TO-sok fejlesztenek, de én azzal nem tolom.
Az UT99 lesz mindig is az etalon a multiplayer fps-ek előtt, és sztem még jópár évig menni fognak a szerverek. legalábbis nagyon remélem, hogy EPICék nem lövik le a master servert.
-
Archer
őstag
UT Classic: az igazi, az utánozhatatlan (persze csakis Voodooval Glide-ban
) Kiegyensúlyozott fegyverek, akkori szemmel baromi jó grafika, élvezetes játékmódok. Na meg azok a beszólások...
UT2003: az újdonság varázsa, akkori szemmel gyönyörú grafika, kellően nagy pályák, gagyi fegyverek, élvezetes játékmódok, de az az idióta eltorzult hörgés szerű beszéd ami a játékosoknak van, engem nagyon irritált.
UT2004: 03 kibővítve járművekkel, pályákkal stb., a 3 "újkori" UT közül a legjobb
UT3: igazából csak a demót próbáltam de elég is volt, túl csicsás, árkádos stb, magában egynek elmenne de köze sincs az "ős" UT-hez.Persze ez szigorúan a saját véleményem
Úgy érzem kezd kifulladni ez a franchise is, nem is fog ártani neki pár év pihi.
-
Coyot
őstag
Az engine nyitottá tétele a szabad felhasználást jelenti? mert ha igen akkor hatalmas respect
az unreal engine a legjobbak közt van
-
atee
őstag
válasz
Termigáßor #23 üzenetére
UT99 ben pontatlanok a fegyverek? Mennyit játszottál vele?
-
Termigáßor
aktív tag
Szerintem pedig sokat csiszoltak a játékon a 2k3 és 2k4 részekkel. Pl a fegyverek iszonyú erősek és emellé baromi pontatlanok voltak az ut99-ben. És a wall dodge is nagyon hiányzik belőle. Persze az akkori rivális Quake 3-nál így is sokkal fejlettebb volt (a játékmenete legalábbis, és bizonyos tekintetben az engine is, de erről akkoriban is sok vita folyt).
Sajnos az UT3-ban tovább gyengültek egyes fegyverek (pl link gun) és hülyén is néznek ki, ráadásul visszatért a pontatlan célkereszt. (csak középre igazított - és ennél fogva rejtett - fegyverrel pontos a célzás)
Még nagyobb baj, hogy a fizika (legalábbis a karakter mozgása) egy vicc. (pl.: oda vissza strafelhetsz meg kanyarodhatsz a levegőben... de ott van a bugos rongybaba effektus is)
Végül pedig a pályák ugyan gyönyörűek de túl csicsásak - ezáltal alig látni meg az ellenfeleket -, és tele vannak 'fake' objektumokkal (azt eddig is megszokhattuk hogy növények lombján, ágain át lehet lőni, de hogy egy oszlop sarokkövén is??)
Annak örülök viszont hogy nyílttá teszik a forrást. Így még arra is lehet esély hogy valaki megcsinálja az ut99 remake-jét...
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Én is imádom az Invasiont és Assaultot az UT3-ban
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
1984
-
robotjatek
tag
UT3 nekem sem jött be, pedig az elődök nagy kedvenceim. Pihenjenek csak, és készítsenek valami nagyon jó játékot
gerii: UT1hez és a 2004-hez is vannak szerverek szép számmal, igaz sokkal kevesebb mint régen. Sőt, még az Unreal Gold-hoz is vannak
-
fatal`
titán
Nem is kell, jól sikerült az UT3. A 2k3 és a 2k4 számomra csak egy bohóckodás volt az UT99 után. Sima UT kéne felújított graffal, de erre semmi esély.
-
gerii
addikt
az ut3-ban egyedül azt rontották el hogy nem a régi pályákat tették bele, és az újakból is kevés van, így egy idő után én is meguntam.
egy kérdés: 2004-gyel lehet még multizni, vannak szerverek, vagy már csak elvétve? -
Ice!?
őstag
"Ettől függetlenül támogatni fogják a mod közösséget, és a jövőben nyitottá teszik az engine-t, hogy még többen tudjanak kiváló dolgokat készíteni vele."
Csak egy kis elgépelés.Amúgy jó ötletnek tartom a kis szünetet. A legutolsó UT már nem tetszett, és sokkal nagyobb durranás lesz 5 év múlva egy új kiadás, már komolyabb grafikával, az akkori elvárásoknak megfelelően.
-
Nunder
őstag
válasz
TazLeacher #10 üzenetére
Nem is azért írtam. Jó az UT3, tetszenek benne a változtatások, de én annyira leragadtam a 2k4-nél, hogy nem tudtam érdemben értékelni az újat. Bennem van a hiba ez egészen biztos.
-
pilsner
aktív tag
válasz
TazLeacher #12 üzenetére
lehet a single player részére gondolt...
hozzátenném még, hogy a III sem egy rossz játék, amikor megjelent én is el voltam ájulva tőle, de huzamosabb játék után - legalábbis számomra - úgy tűnt, hogy a 2k4-hez képest játéktechnikában nem olyan kifinomult, mint az elődje. -
konas
senior tag
Nem volt kedvencem a sorozat,nem szertettem..Talan az elsot toltam vegigíg
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Sirandrish, jer1cho: Abban a pillanatban tudtam, hogy lesz kötözködés mihelyt elküldtem a hsz.-t
Átfogalmazom: Az UT3 is egy remek játék, de nekem a két előd jobban tetszik.
-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Még szerencse, hogy az embereknek lehet saját ízlésük bírálás nélkül
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Mi tagadás tényleg jól sikerült egy játék, de hangulatában-játékmenetében semmi köze sincs, az előző epizódokhoz.
-
Nunder
őstag
2k3 és 2k4 után nem kell új UT. 3 nekem nem tetszett, de a két előddel még mái napig szórakozom néha. Pihenjenek csak, és dolgozzanak a tökéletes utódon.
-
pilsner
aktív tag
csak a következő legyen olyan, mint a 2k4 volt, felújított grafikával, és tökéletes lesz. a 2k4ben sokkal jobb volt a mozgás, nagyon hiányolom
-
TazLeacher
nagyúr
Nem is kell. Szerintem jó játék lett, és még sokáig az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Epic néhány évig pihentetni kívánja az Unreal Tournament projektet.
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest