Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Scoobyka #372 üzenetére
nézd, megint ismételni tudom magam:
vegyél lcd-t, légy boldog vele, hurrá, taps, az én szememnek pedig a plazma fényévekkel jobban fekszik. 2000 euros lcd-k és plazmák között egészen biztosan. ne mondd már meg nekem, hogy nekem mi a jó.
és tartom magam ehhez, az lcd ilyen kategóriában mindegy hogy klasszikus vagy led-es, kevés a pana plazmákkal szemben.
neked meg nem. puff neki. szerinted mennyire érdekel?
én is mondtam ilyeneket sokáig, hogy az lcd mennyivel jobb meg szebb, amíg nem kezdtem el komolyan összehasonlítani a kettőt. azóta már nem mondok ilyeneket. -
Integra
titán
válasz
Scoobyka #301 üzenetére
most erre mit mondjak? mosd ki a szemeidet és állj neki komolyabban foglalkozni a témával, mint a marketing rizsa bemagolása.
csacsiságot meg ne kántáld már.csak a te kedvedért megsúgom, hogy én aztán nagy lcd fan voltam, meg led meg kutyafasza.. aztán csak nekiálltam olvasni, csak igyekeztem a másik oldalt is meghallgatni, olvastam, olvastam, meg rakás órát boltokban töltöttem és képernyőt és filmeket próbálgattam, lcd, led lcd és plazma egymás mellett, 1600-2500 euros kategóriában. most már ott tartok, hogy két másodperc alatt kibököm a panelekben a különbséget, egyszerűen látom a diffit.
kurva egyszerű a történet, te vegyél ledes lcd-t, én meg veszek kuro-s panát -
FefeeX
veterán
válasz
Scoobyka #310 üzenetére
a bikicsunáj pl nagyot ütött tévén is
Nálam is sokat megy a tévé, bár sokszor nem figyelem, csak megy.
Erre mondjuk jobb lenne az LCD, fogyasztás szempontból
Meg azt vettem észre, hogy azért mostanában megint akad néznivaló erre-arra elvétve.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #277 üzenetére
és akkor ha már fekete akkor a 40b8000es feketéje meg 0.01 cd/m2 ....zóval kétszer olyan mélyebb a feketéje mint a g20nak és ez is még tavalyi modell...
lcd vs plazma 1:0 fekete terén...
szóval ez nem lehet kifogás.....egyetlen egy dologban jobb max sztem a plazma az pedig a jobb reakcióidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged