Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
Nem tudok ilyenről.
Eleve bemenetek vannak (HDMI1-4, AV1-3, stb), ezekhez standardben mit rendelnél ?
Aztán nekem az STB-ről hdmi-n jön a jel, tehát nem tudok arányt rendelni hozzá, mert csatornától függ, amit viszont az STB-n váltok.
Az automata állásban figyeli, hogy a kapott jel mellet jön-e képaráyn információ, és aszerint állítja. -
AlienSub
csendes tag
Nekem is T-home analóg a kábeltévém és ugyan nem tudom, hogy a tévének a szolgáltatásnak vagy mindkettőnek köszönhetően, de nem látom ennyire rossznak. Sőt egyáltalán nem. Persze tudom, hogy a Tv ennél többre képes ezért összehasonlításképpen vettem egy beltéri antennát csak, hogy kipróbálhassam a földi sugárzású antenna jelet. Igaz erre a tesztre talán nem a legjobb megoldás a beltéri antenna, de úgy gondoltam egy próbát megér. Megvallom őszintén elmaradt a nagy üdvrivalgás annak ellenére, hogy szemmel láthatóan a digitális jel jóvoltából két adó (M1, M2) képe élesebb lett, de a többi RTL, TV2, AXN, maradt az analóg szintjén. Persze ez lehet, hogy inkább a szoba antenna hibája. Szóval, szerintem nincs mitől tartanod.
-
Locutus
veterán
A t-home-nak még az optikais IPTV-je se olyan húdejó, szal az analógtól nem szabad sokat várni.
Viszont a G20 (relatíve a többi TV-hez képest) a lehető legjobb munkát végzi, ha gyenge adások megjelenítéséről van szó.Nekem pl vannak 600x300px körüli divx sorozatok, amit eszméletlenül jól jelenít meg teljes képernyőn. Az U2410-es monitoromon pl csak kis ablakban élvezhetőek, annyira kockásodnak ha felnagyítom, de a TV-n meg teljesen jó. Az IPTV adása ennél rosszabb. Néhány adó ugyan 16:9-ben jön, meg kiírják hogy HD, de valójában közel sem HD felbontásúak. Csak ha direkt olyan csomagra fizet elő az ember.
Szóval az analóg szar lesz. De a G20 megteszi amit lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest