Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dracula
őstag
Kösz! Minden csomagolás megvan, el szoktam rakni a dolgaim csomagját.
Pendrive-ra raktam fel egyszínű képeket, hogy nézzek "pixel" hibát, valahol írták.
De képeket is nézegettem már. De bármilyen statikus tartalomnál látszik, pl. windows háttér (kiterjesztett) is elég már. Mellette teljesen más a képe a Dell U2410-nek, ugyan azzal a háttérrel.És a legfájóbb, hogy a TV képe amúgy gyönyörű lenne, színek, kontraszt, fekete és más tekintetében... Semmi más gondom nem lenne.
Mondjuk a beépített hangszórók pocsékok, dehát mit várhatunk egy olyan lapos szartól.
-
Dracula
őstag
Ha látszik.
Akkor most ilyen esetben helyszíni gari van? Kijön valaki? Mert ez nem egy zsebrádió...
Régen x kg felett volt ilyen, de a CRT-k nehezek, ez meg nem annyira.Szerencsére nagyon közel lakok egy szervizhez, tehát nem kell messzire menniük.
Csak akkor itthon kell maradnom addig, szabi vagy meló itthonról... (VPN).
Üdv!
-
balinyo
tag
Még nem próbáltam, de most meg fogom, a HDMI2-es a TV-n az ARC azt hiszem (de rá is van írva), az erősítőmön meg az egyes out, ha működne, akkor valószínűleg egyből megoldódik a külső hang.
A bekapcsolást mindjárt gondoltam, hogy szándékosan van így, csak a tanítható távirányítómon vannak makrók, ami 1 gombnyomásra kapcsolná a tv-t, erősítőt és a lejátszót, így viszont a TV-t nem tudja kapcsolni. Ezért gondoltam, hogy hátha eltekinthetek ettől "saját felelősségre"
-
Dracula
őstag
-
Johnny Cage
addikt
ezer köszönet. (celeborn-nak is)
ahogy mondtátok, ez a nyújtás kb. felejtős. nálam 16:10-es monitoron az MPC-HC egész elfogadhatóan nyújtja ki teljes képernyőre a 4:3-as képeket, ez még egy szalonképes megoldás: [link]
az egyébként miért van hogy lelóg az RTL-klub logó? a valós nézet nem változtat a képarányon?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged