Hirdetés
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mata-hari
csendes tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Köszönöm, épp most akartam írni, hogy törlöm a felvételre vonatkozó kérdésemet, mert elolvasva két lappal ezelőtti bejegyzéseket, látom, hogy min. 160-as hdd kell. Amikor pár hete megjött a tv, minden betűjét elolvastam a használati ut.-nak, nem is egyszer, a hosszú változat nagyrészét szintén. Igen, olvastam, hogy egyetlen valami elvarázsolt - szerintem Mo-n beszerezhetetlen - márkájú külső hdd-t ajánlanak. Engem az érdekelt volna, a gyakorlatban kipróbált-e valaki köznapibb hdd-re felvenni. Pont azért nem próbálkoztam eddig a felvétellel, mert olvastam, hogy azzal kezd a tv, hogy formáz. Mivel csak ugyanezen a tv-n lenne lejátszható a felvétel, így már nem is nagyon érdekel a dolog, illetve az volt az elképzelésem, hogy veszek mondjuk egy 8Gb-s sd kártyát, formázza ahogy akarja, aztán majd számítógépen valahogy átkonvertálom pl avi-ra, hogy odaadhassam másnak is. Ez nem fog összejönni, nyilvánvalóan. Kár.
Az automatikus frissítés kikapcsolására vonatkozó tanácsot köszönöm, kipróbálom, eszembe sem jutott.
Még egy kérdés, ha már ilyen segítőkész vagy. Vennék még egy külső hdd-t a harácsolt cuccaimnak. (A mostani egy WD Book Essential, saját táppal.) Kérdés. Fontos-e, hogy saját tápos legyen? Pl van WD Elements, ami olcsóbb a Book-nál. Médialejátszóhoz vagy tv-hez csatlakoztatva lenne. Látok olyanokat, amik usb-ről kapják az energiát. Vagy ez csak pc-vel jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Beyerdynamic DT 990 PRO 250ohm
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest