Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Johnny70 #762 üzenetére
Nem értek egyet az érveléseddel, úgy látszik Te nem a vásárlók oldalán állsz, de ez a lényegen nem változtat....
Ha én vásárolok az adott időszakon belűl, MO-on egy eredeti Panasonic készüléket,aminek a típusszáma ott van az akcióban felsoroltakban, akkor ne azon múljon már az akció, hogy melyik üzletben veszem meg !!!!
Miért nem ezt írja a Pana?"Ha a megadott időpontban a megadott termékekből vásárol a megadott viszonteladóinknál, a más magyarországi üzletben megtalálható árnál jóval magasabban, akkor ezért az árkülönbözetért cserébe adunk önnek 3 év plusz, azaz öt év garanciát a vásárolt termékre! "
Tulajdonképpen csak a drágább ár mellé jár az akciós 5 éves garancia , nem a terméknek.
Ennyi.....
Abban igazad van, hogy az akciós feltételeket a weboldalon tényleg nem olvastam végig, csak az időszak és a típusszám volt fontos számomra, nem gondoltam, hogy nem a termék és a vásárló a fontos, hanem az, hogy drágábban adják el az árút evvel az ál akcióval a viszonteladóiknál....
Szóval a Panasonicnál reklamációmnak a papírforma és a jog szerint nincs sok helye, de vásárlóként akkor is becsapva érzem magam az akció tekintetében ....Egyébként meg nagyon örülök a tv-nek, nekem nem ciripel, nincs szellemkép, szóval nincs bajom vele, olyan amilyennek vártam. Hihetetlen, hogy milyen szép a képe, tv műsorral is, nemhogy hd videókkal. LCD sehol sincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest