Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Johnny70 #762 üzenetére

Nem értek egyet az érveléseddel, úgy látszik Te nem a vásárlók oldalán állsz, de ez a lényegen nem változtat....
    Ha én vásárolok az adott időszakon belűl, MO-on egy eredeti Panasonic készüléket,aminek a típusszáma ott van az akcióban felsoroltakban, akkor ne azon múljon már az akció, hogy melyik üzletben veszem meg !!!!
    Miért nem ezt írja a Pana?

"Ha a megadott időpontban a megadott termékekből vásárol a megadott viszonteladóinknál, a más magyarországi üzletben megtalálható árnál jóval magasabban, akkor ezért az árkülönbözetért cserébe adunk önnek 3 év plusz, azaz öt év garanciát a vásárolt termékre! "

Tulajdonképpen csak a drágább ár mellé jár az akciós 5 éves garancia , nem a terméknek.
    Ennyi.....
    Abban igazad van, hogy az akciós feltételeket a weboldalon tényleg nem olvastam végig, csak az időszak és a típusszám volt fontos számomra, nem gondoltam, hogy nem a termék és a vásárló a fontos, hanem az, hogy drágábban adják el az árút evvel az ál akcióval a viszonteladóiknál....
    Szóval a Panasonicnál reklamációmnak a papírforma és a jog szerint nincs sok helye, de vásárlóként akkor is becsapva érzem magam az akció tekintetében ....

Egyébként meg nagyon örülök a tv-nek, nekem nem ciripel, nincs szellemkép, szóval nincs bajom vele, olyan amilyennek vártam. Hihetetlen, hogy milyen szép a képe, tv műsorral is, nemhogy hd videókkal. LCD sehol sincs....

Új hozzászólás Aktív témák