Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát, az a helyzet, hogy tévén netezni, olvasgatni amellett, hogy luxus is lenne, szerintem hülyeség is
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.
A gépem játékhoz és filmhez volt a tévére kötve míg nem lett WDTV-m, próbálgattam mindent, de egyszerűen a többi dolog nem tévére való
Max akinek egybe tv-monitora van, na de az meg nem plazmaméret-kategória. Sokan ennek ellenére meg fogják próbálni, mert másnak nem hiszik el, tudom, hisz én is ilyen voltam, aztán majd szépen rájönnek. Ennek ez a rendje 
Integra: tudomásom szerint HD video lejátszására ez a két chip elérhető jelenleg, (sigma van a WDben, meg realtek az Oplayben), így ha ezek egyike van benn, akkor máris egyszerűbb a dolog

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.