Új hozzászólás Aktív témák

• válasz proci985 #2 üzenetére

Az a baj, hogy amikor raktam össze a mostani gépemet, nem figyeltem a crossfire támogatást :D Nem tudom hogy egyébként menne-e ebben a B550-es lapban, nincs feltüntetve sehol. Na és pont ezért nem mertem még egy R9 Nano-t venni (meg persze nem is nagyon volt olcsón), mert mit csinálok akkor vele, ha nem megy a CF ? :DDD

Ha jelenleg nem lenne ilyen "erős" gépem (nekem mindenre elég), akkor persze néztem volna a HD 5870-nél erősebb kártyát, de így feleslegesnek tartottam. Meg hát retrózásnak szánom az egészet, nem akarok én New Dawn-hoz hasonló játékokat futtatni (arra ott van a rendes gépem). Olyanokat akarok rajta nyomatni amik 2009 előtt, meg kicsivel később jöttek ki, Magával a platformmal is így vagyok, feleslegesnek látom az X79/X99-et ilyen célra, X58-an is csak azért gondolkodtam mert ez abban az időben volt releváns amikor ez a kártya kijött. Nem tudom, igazából még ráérek ezen gondolkodni, jöjjön meg a két kártya aztán kész :C

Aztán ha annyira tetszik a dolog meg minden, lecserélem az alaplapot a rendes gépemben (persze ha kiderül hogy tényleg nem megy vele a CF) és kész.

Új hozzászólás Aktív témák