Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- Google Home/Nest
Új hozzászólás Aktív témák
-
fowe
csendes tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen követtem azt a topikot. Sajnálom is hogy mehalt az eg-im gpu. Van egy srác neki van egy fury most egyezkedünk. Nem vagyok hardcore gamer. Elvagyok a World of warships és world of tanks játékokon. Csak vannak heppjeim amit ki kell hogy szolgáljak. Most azt találtam ki hogy három monitoron akarom nyomni a játékot. Ezért fogok crossozni. Egy éve vettem az s9300-at nem akarom nyugíjba küldeni. Jó lesz ez nekem még vagy 3-4 évig. Egy másik s9300 meg majd idővel úgyis lesz.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nagyon szép lap

-
DEJVID
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Úh a Gigabyte kék időszaka
nekem egy picit mindig fura volt, a korábbi színes jobban tetszett. De jó kis lapok voltak ezek, a core2 - core i eleje időszak hardware-ei nagyon közel állnak a szívemhez. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kalacskepu
üzenetére
probald ki, veszteni nem veszthetsz

GreatL: ha meg mukodne a dolog, nekem mar ott lenne a masodik 5700XT a jelenlegi arak mellett a gepben.
mondjuk igy se rossz, a viz ket kartyara van meretezve, igy meg csend van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kalacskepu
üzenetére
i5-760al en hajtottam 2x 7850 2GBt (20% OCvel mindket kartyan), ott azert neha elegge CPUlimitem volt. 5870 azoknal kb 25%al lassabb alacsonyabb felbontasokon. ott P55A UD3 volt.
kesobb volt i7-3820 mellett 2x 290X (OC vizen), ott megintcsak CPUlimitem volt neha, X79-UP4ben. 1800Xel szinten, bar ott DX11 alatt a tobb mag segitett (MSI X370 Titanium).
sata3 azert nem art, mert SSD egyebkent lassu lesz. P55 chipsetnel (i7-860) a Sata3 jellemzoen Marvel chipbol volt megoldva, amik finoman szolva sem voltak megbizhatoak ujkorukban sem. X58 elvileg szinten erintett volt az i7-960 alatt.
meg probalj olyan lapot szerezni, amin legalabb 2 bovito van a ket x16 kozott. 3 bovito jobb, 4way lapok optimalisak. nem veletlenul mondom, hogy pl egy extra SSDvel tudod tesztelni a main konfigoddal is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ahogy nézem támogatja a lapos. Vega elég régi, kéne lennie joarasnak.
X58 rossz ötlet. Pcie2.0, nincs sata3, nincs usb3, cserébe drága, alig kapni és eszméletlen CPU limited lesz.
-
DEJVID
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nagy szerelem volt anno ez az alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nekem egy picit mindig fura volt, a korábbi színes jobban tetszett. De jó kis lapok voltak ezek, a core2 - core i eleje időszak hardware-ei nagyon közel állnak a szívemhez.