- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
Eszem ágában sincs védeni az Instaxot (szerintem is bőven drága arra, amit képminőségben nyújt) viszont akkor látod meg az értelmét, amikor használod (legalábbis az én esetemben így volt).
A tipikus esküvői felhasználásra gondolok, amire zseniális termék: jól eljátszotok vele ott és akkor, hogy "jéé, jön ki belőle a kép, de király!" (igen, hétköznapi embereknek ez fun!
). Az elkészült képből van egy darabod, így jobban vigyázol rá.
Két nagy fícsört emelnék még ki:
- nem véletlenül bankkártya méretű: old school módra hordhatod a tárcádban és alkalmasint megmutogatod ismerősöknek, vagy akár csak kiteszed a hűtőre, hogy milyen cukik vagytok. Ez ennyit tud.
- van "beépített" képkerete, valamint kellően kis méretű a kép, hogy a bulikban magunkra szedett alkoholos befolyásoltságot mintegy jótékonyan palástoljaRészemről szívesebben beneveznék egy Polaroid Snap Touch-ra és nyomtatnék vele képeket, de az 50e, ez meg 20e + 1 csomag papír árából megvan (mert igen, megvehetjük az esküvőn egyszer használt példányokat).
Egyébként ha már esküvő után eladás: megveszed használtan 20-ért, eladod 19-ért. Ne mondja nekem senki, hogy egy esküvő költségvetését majd pont ez fogja megnyomni.
-
copass
veterán
balett vizsgán láttam hogy olyat hogy a fotós beállt a színpad sarkába, gyártotta a képeket vakuval. segéd ment vitte az sd kártyát, előtérben 3db fotónyomtatók olyasmik mint a rossmannban és dara. két nagy asztalra kipakolva vmi 500Ft/db. de nem nagyon vitték úgy láttam. mondjuk olyan barlangrajzokat lőtt hogy fúúúú
nekem szerencsére van aki megcsinálja hétvégén is ha kell gyorsba nyomni valamit sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az extra funkciókkal is kecsegtető Canon Selphy CP1200 járt nálunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest