Hirdetés
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Gost- olni szoktam.Egy megfelelóen működő rendszerről Gost image- t készítek.Ha vírusfertőzés vagy bármi más okból összeomlik kb 10 perc alatt visszaállítható a lementett rendszer.DOS alatti Gost- ot használok, régi gépnél egy 1.44- es floppyn elfér, USB- ről bootolónál pedig egy ősrégi 16 MB- os pendrive- ről indítom.Mindenféle partíciót lement, célterület pedig lehet HDD, CD, DVD, újjab lapnál pedig USB HDD vagy pendrive is.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ennek a CD-s megoldásnak én csak annyi szerepet szántam, hogy amíg instabil a rendszer, addig ezzel teszteled (pl. Prime95, SuperPI futtatásához nem kell semmilyen driver), hogy ne a telepített Win9x halálozzon el.
Azt nem tudom, hogy mekkora RAM-drive-ot szeretne létrehozni, működne-e 128MB-tal (de 512MB-tal biztosan működött), ki kell próbálni. -
Valószínűleg Win9x és XP esetén nem megoldható az RO státusz, mivel ezek már a boot folyamat során visszaírkálnak a diskre. Az említett miniXP- t nem ismerem, de ha CD- ről tud indulni, ott működni kell az RO - nak.Bár lehet hogy az első talált HDD- re menti a rendszeradminisztrációt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem meg jelenleg egy hobbigépem sincs, pedig el tudnék képzelni pár érdekes konfigot.

Néhány hétnél még sose bírtam tovább egyik Linuxszal sem, úgyhogy olyan nagyon nem mélyedtem még el benne, ro rendszerpartíció igénye meg fel sem merült bennem soha. De egy alternatív megoldást tudok javasolni, amíg stabilitásteszteket futtatsz, addig bootolj be CD-ről egy MiniXP-t. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már itt tartunk, tuningra a Linux is hurka, ha 512MB-nál több RAM van a gépben, és a hiba magasabb címtartományban van, akkor a kényszeres és értelmetlen takarékoskodás miatt a büdös életben nem fogod a rendszer instabilitása alapján észrevenni a hibát, max. egy idő után a másolt állományok tele lesznek hibával.

Nem szeretem a ghostolást, de ilyen esetben érdemes lenne elgondolkozni rajta. -
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mostanában nem lesz lehetőségem ilyesmivel játszani, előbb államvizsga aztán egyebek, csak ez a 133MHz-es FSB nagyon fellelkesített, annó sokat agyaltam milyen alaplappal meddig lehetne elmenni, de sajna nem volt megfelelő alany. (az Acorp 5ALI61 jó kis deszka volt, de ebben nem volt partner, 100MHz volt a plafon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eladó nagyon jó állapotú 2.gen japán PSVita eredeti dobozzal!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro robotporszívó és felmosó
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Közben meg a másik gépben az Athlon XP 2200+-szal a Voodoo 4 próbálta tartani a lépést.
egyébként gratula!