- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem annyira vészesek egyébként. Árukhoz képest egész elfogadható némelyik Zalman ház, és anyaghasználatban is vannak sokkal-sokkal gagyibb házak. Építettem i3-as házba gépet, szerintem rendben van. Még pont megüti azt a szintet ami nem teszi gagyivá. Előtte kipróbáltam Akyga házat. Na, az aztán egy silány, ultragagyi fröccsöntött műanyag. Súlya, mint egy csomag parizeré
Szerintem a Zalman egész jól lőtte be azt a minőségi és ár szintet, ami bőven jobb választássá teszi, mint a 10K alatti noname vackokat. Hogy rondább lenne mint a SilentiumPC háza (ami egyébként biztos vagyok benne, hogy jóval drágább). Hát, ahogy én látom csak picit más mintája van az előlap rácsozatána, egyébként pontos mása
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Metal topik
- Robotporszívók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest