Hirdetés

Öt porszűrő betét van a SilentiumPC új házában

A lengyel cég terméke nem csak fényorgonát és tisztaságot, de szellőzést is ígér.

Hamarosan megjön a SilentiumPC legújabb miditornya, az előlapi paneljén hatszögletű légréseket és tripla porszűrő betétet viselő Signum SG1V Evo TG ARGB. A ház 447 mm magas, 216 mm széles, 413 mm mély, és 5,1 kg-ot nyom a mérlegen. A mai divatnak megfelelően az oldallapja edzett üvegből készült, és az adekvát szellőzés elősegítésének érdekében gyárilag 4 darab Stella HP ARGB 120 CF ventilátort kapunk hozzá: hármat a frontra, egyet pedig hátra.

[+]

A címezhető LED-ekkel meghintett, PWM-es légkavarók fordulatszáma legfeljebb 1200 rpm lehet, melyhez 66,3 cfm légszállítás társul. Az ARGB-s kontrolleren kívül egy négycsatornás PWM elosztó is a csomag részét képezi, hiszen összesen 8 venti (vagy három radiátor) beépítésére van lehetőség.

[+]

A Mini-ITX, microATX és ATX formátumú alaplapokat egyaránt fogadni képes beltér ugyan nem futballpálya méretű, de nem is kifejezetten szűkös; egy 161 mm magas processzorhűtő, egy 325, illetve 160 mm hosszú videokártya és tápegység még szépen befér. Az alaplapi tálca hátoldalán két 2,5 hüvelykes tárolónak van felfogatás, továbbá a kukkolóréssel és porszűrővel (melyből amúgy jutott egy még felülre is) ellátott tápkamrában a szokásos, dupla férőhelyes 2,5/3,5 hüvelykes kombókeret állomásozik.


[+]

Az elöl lévő I/O sziget lakói a megszokott képet mutatják, mivel a power és reset gombok mellett csak két USB 3.2 Gen 1 port vert tanyát az audio jackek szomszédságában. A gyártó egyelőre még nem mondott árat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés