- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
és miért használja a legtöbb ember a fosbukot?? Mert orrba szájba azt hallja hogy hú az de jó meg de szép és csak egy kis csicska vagy ha te nem használod (tanulj egy kis marketinget annyi a dolog lényege hogy reklámokkal tudassuk veled hogy neked ez jó lesz mégha nem is) Legjobb példa erre pl az Apple leginkább ők közelítik ezt a hozzáállást...
Aztte honnan tudod hogy mennyi embernek van szüksége nagy kijelzős mobilokra?? Azért mert csinálták a környezetedbe egy felmérést az már az egész világ véleményét jelenti? Nem személyeskedésből írom csak kérdezem. Én pl szeretem a techno zenét de ha elmennék egy rockkoncertre megkérdezni 9 embert hogy mi a véleménye az én zenémről az jönne ki hogy csak 10% szereti míg ha egy "tüctüc" koncertre mennék el az jönne ki hogy az egész világ él hal érte... Szóval érted az ember nem kicsit klikkesedik azért mert nektek nem jön be még másnak bejöhet.
Ez volt a lényege az FB mondókámnak én speciel utálom hogy szó szerint fél percenként azt látom mindenhol hogy csatlakozzak, akkor vehetek részt valamibe ha csatlakoztam, iratkozzak fel a csoportjukra mert különben egy sz*r alak vagyok, vegyem meg ezt vagy azht meg fb kompatibilis és még holnapig lehetne sorolni de mégsem mondom azt hogy tiltsák be mert valaki másnak meg örömet szerez.
Végszóként ez a 4,7 col is olyan mint az FB ezt erőltetik a gyártók hogy ettől mennyivel nagyobb élmény lesz minden és "csatlakozz" de a döntés a te kezdben van hogy megteszed e. -
Segal
veterán
Értem én a problémádat csak ugye elsősorba azért nő a kijelző mert egyre nagyobb helyre van szükségük a gyártóknak. Egyre gyorsabb soc, egyre több alkatrész és a vékonyítás meg "trendi" mostanság de ugye mást sem hallanak egyfolytába csak hogy akksi akksi akksi...
Namost ha pl egy tegra 3 ast beletennének egy 3,5 colos kijelzős telefonba akkor vagy kaphatna egy 1000-es akksit és avégett menne a rinya a részetekről hogy az milyen pofátlanul kevés vagy kaphatna akár 2000-eset is de akkor meg lenne vagy másfél centi vastag a készülék akkor meg az lenne felhozva hogy avégett nem kell...
Nameg ugye az ár attól hogy kisebb lenne a kijelzője a technológia még ugyanaz (mert ha nem megint köpködtök) az akksi is ugyanaz, kamera is tulajdonképpen minden tehát egy 3,5 colos kijelzős telefon annyiba kerülne mint egy 4,7 colos ami megintcsak kiverné nálatok a biztosítékot hogy miért kerül annyiba?? -
Segal
veterán
Fogalmazzunk úgy hogy az sgs2-ből is azért adtak el 20 milliót mert annyira félretervezett sz*r tepsi lett...
Hidd el az sgs3 mégnagyobb lesz és abból is meglesz a 20 millió. Ja és az itteni trollok oda is be fogják trollkodni hogy milyen nagy a kijelzője nekem nem kell.
Oké neked nem kell, én meg pl nem szeretem az FB-t akkor most töröljék az oldalt mert én nem használom? Vagy pl a rózsaszinű csajos mobilok soha sem vennék akkor ne legyen? Miért is ne legyen van célközönsége mint mindennek.
Úgy kezelik itt egyesek az új nagyképernyős telefonokat mintha a gyártók pisztolyt nyomnának a tarkójukhoz hogyha nem veszed meg kinyírlak. Szó sincs erről azt csináűlják amire igény van márpedig ahogy elnézitek erre (is) van igény (pl én) én örömmel fogom a "tepsit" használni a (kezdődött a film és összecsapták őket) kezűek meg majd a kisebb telefonokat.
Nem azt jelentették be hogy holnaptól csak 4,7 colost lehet kapni lehet akár még 1.x colosat is kapni de érintősbe is simán ami 3.x col akkor vegyétek azt de a fene se kiváncsi minden egyes ilyen cikknél a nyavajgásátokra vagy én is kezdjem el minden egyes kisebb kijelzős mobilhoz beírni hogy hú de sz*r mert ilyen kicsi kijelzője van? Nem teszem mert már felnőttem el tudom dönteni mire van szükségem (tepsi) és azt veszem azzal meg nem foglalkozom hogy (most csak példa) a nokia bejelentette az egymilliomodik kiskijelzős telefonját. Majd valakinek örömet okoz nekem meg nem, nekem majd várhatóan ag sgs3 fog örömet szerezni másnak meg az nem. Ennyi.
Attól hogy nem kell még nem kezdem el a trollkodást!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest