Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz feliks #69 üzenetére

és miért használja a legtöbb ember a fosbukot?? Mert orrba szájba azt hallja hogy hú az de jó meg de szép és csak egy kis csicska vagy ha te nem használod (tanulj egy kis marketinget annyi a dolog lényege hogy reklámokkal tudassuk veled hogy neked ez jó lesz mégha nem is) Legjobb példa erre pl az Apple leginkább ők közelítik ezt a hozzáállást...
    Aztte honnan tudod hogy mennyi embernek van szüksége nagy kijelzős mobilokra?? Azért mert csinálták a környezetedbe egy felmérést az már az egész világ véleményét jelenti? Nem személyeskedésből írom csak kérdezem. Én pl szeretem a techno zenét de ha elmennék egy rockkoncertre megkérdezni 9 embert hogy mi a véleménye az én zenémről az jönne ki hogy csak 10% szereti míg ha egy "tüctüc" koncertre mennék el az jönne ki hogy az egész világ él hal érte... Szóval érted az ember nem kicsit klikkesedik azért mert nektek nem jön be még másnak bejöhet.
    Ez volt a lényege az FB mondókámnak én speciel utálom hogy szó szerint fél percenként azt látom mindenhol hogy csatlakozzak, akkor vehetek részt valamibe ha csatlakoztam, iratkozzak fel a csoportjukra mert különben egy sz*r alak vagyok, vegyem meg ezt vagy azht meg fb kompatibilis és még holnapig lehetne sorolni de mégsem mondom azt hogy tiltsák be mert valaki másnak meg örömet szerez.
    Végszóként ez a 4,7 col is olyan mint az FB ezt erőltetik a gyártók hogy ettől mennyivel nagyobb élmény lesz minden és "csatlakozz" de a döntés a te kezdben van hogy megteszed e.

Új hozzászólás Aktív témák