Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbi19884
üzenetére
Egy adott merevlemezre telepített Windows mellé telepíteni nem tudom, hogyan kell. Ha van egy merevlemezed, akkor megoldható, ha előbb xbmcBuntut telepítesz, aztán Windowst, utána W alatt a rendszerbetöltővel kell kicsit bűvészkedni.
Én szvsz úgy csinálnám, hogy pendrivera tenném fel és bootkor megadnám a booteszközt. Így nem kell semmiféle feketemágia a partíciókkal meg a rendszerbetöltőkkel.
Nekem (és amúgy tényleg nagyon érdekes, hogy ennyire változó a dolog) gond nélkül látja hálózatban megosztott mappaként az egész kócerájt. Ha OE-ben is config file van akkor abban tudok segíteni. Dobj egy PM-et, aztán megdumálunk egy real-time alkalmat, amikor géphez ülünk mindketten, és egy 20 perc alatt megcsináljuk.
Hardvert konfigolni még nem volt alkalmam, mert nekem magától megcsinálta, de házi feladatként utánaolvasok, és megpróbálok abban is segíteni.
-
wopi
aktív tag
válasz
norbi19884
üzenetére
Csak egy megjegyzés. Nálam a win7 szintén nem látja, ha a hálózati erőforrásokat listázom. Úgy működik csak, ha felcsatolom hálózati meghajtóként egy X meghajtónak az OE IP címe alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Automata kávégépek
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple watch ultra 2 újszerű állapot Garanciális
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest