Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
- Videós, mozgóképes topik
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itthon még nincsen semmilyen NASom, csak a cégnél. Ezért is képlékeny a dolog. Ha még TV kártya is kéne, akkor lehet egyszerűbb egy 1TBos külső HDD a TVhez kötni és arra menthet az LG TV, és külön építeni egy miniPCt a filmeknek. Arra lehet esély, hogy az LG Magic Remote kezelje az XBMC-t? Hardwarenek még elgondolkoztam a Raspberry Pin is, bár néhány helyen azt olvastam, hogy az már kevés az 1080p-hez.
Ha a miniPCben van a nagy HDD amin a filmek is vannak, akkor azt hálózaton keresztül elérhtem a PCről? (felmásolás, rendezés stb)
-
Piedon
tag
Üdv!
Nekem akkor csinált ilyet, amikor valamiért nem ment a DNS elérés, a menüben azt írta a netre, hogy csatlakoztatva, de semmilyen kiegészítőt nem volt hajlandó letölteni, teljesen üres volt a lista. Én ezután átírtam a config fájlban a DNS szerverek elérhetőségét és azóta jó.
-
zsigus
őstag
Kipróbáltam én is ezt a megoldást, nem csak a "Media" mappát lehet csatolni a partíciókkal, hanem a többit is (sajnos csak külön-külön).
Ezen a képen rajta vannak a megosztott mappák nevei, ezek alapján pl. a "Videos" mappát is csatolni lehet, vagy az összes többit is, ugyanígy, csak az IP cím után a megfelelő mappa nevét kell beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Weben keresztül elérem de OE programok között nem szerepel.