Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itthon még nincsen semmilyen NASom, csak a cégnél. Ezért is képlékeny a dolog. Ha még TV kártya is kéne, akkor lehet egyszerűbb egy 1TBos külső HDD a TVhez kötni és arra menthet az LG TV, és külön építeni egy miniPCt a filmeknek. Arra lehet esély, hogy az LG Magic Remote kezelje az XBMC-t? Hardwarenek még elgondolkoztam a Raspberry Pin is, bár néhány helyen azt olvastam, hogy az már kevés az 1080p-hez.
Ha a miniPCben van a nagy HDD amin a filmek is vannak, akkor azt hálózaton keresztül elérhtem a PCről? (felmásolás, rendezés stb)
-
Piedon
tag
Üdv!
Nekem akkor csinált ilyet, amikor valamiért nem ment a DNS elérés, a menüben azt írta a netre, hogy csatlakoztatva, de semmilyen kiegészítőt nem volt hajlandó letölteni, teljesen üres volt a lista. Én ezután átírtam a config fájlban a DNS szerverek elérhetőségét és azóta jó.
-
zsigus
őstag
Kipróbáltam én is ezt a megoldást, nem csak a "Media" mappát lehet csatolni a partíciókkal, hanem a többit is (sajnos csak külön-külön).
Ezen a képen rajta vannak a megosztott mappák nevei, ezek alapján pl. a "Videos" mappát is csatolni lehet, vagy az összes többit is, ugyanígy, csak az IP cím után a megfelelő mappa nevét kell beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest