- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philips20
aktív tag
válasz
dorika87 #8526 üzenetére
Szerintem ennek sincs gond a kijelzőjével, betekintésí szöge szerintem kiemelkedő, nem igazán változik oldalrol sem, és maga a felbontása sem rossz, nem pixeles.
És eddig nem tapasztaltam, se fagyást, se lassúlástsem.
Az a pontszám pont a gyorsaságát mutatja, 16 ezres pontszámmal sokkal előbb be fog akadni.
-
KTU
addikt
válasz
dorika87 #8526 üzenetére
"legyen jó a képminőség, betekintési szög,
Ha megvetted a lenovót, ne rakd Op3n Dott tablet mellé
Vagy rendeld neten, akkor 14 napig visszaküldhető, ki tudod próbálni,
és akkor rakd a teszkós tab mellé, meg fogsz lepődni.
Nem csak a kijelzőfelbontás a lényeg.Ha van rá lehetőséged fogd mindkettőt kézbe, könnyebb lesz a választás.
-
syler123
veterán
válasz
dorika87 #8521 üzenetére
Nem kell elnézést kérned, ez egy szabad ország, mindenkinek lehet véleménye, én csak ellenérveket hoztam fel
Remélem nincs harag
Én azt mondom a 2 tab közül egyik sem ér 30k-t, de mondjuk nekem tab sem kellett volna eddig, de 15k-ért betettem a kosárba a reggeli zsemle mellé
-
RVR400
veterán
válasz
dorika87 #8517 üzenetére
Gyengébb a hardver, kisebb a kijelző, régebbi Android, támogatás ugyanúgy semmi, mert az nem az, hogy beviszed, és újrahúzzák a szoftvert... Tehát a 27-et a Lenovo sem éri meg, mivel valójában semmivel sem jobb, csak a képpontsűrűségben, de akkor vegyél egy 5"-os telefont akár még qHD felbontással is...
-
syler123
veterán
válasz
dorika87 #8517 üzenetére
Megint mellé lőttél, a Tesco tab-ban 4400mah-s akksi van, mi még játsszuk a Flappy Bördöt, amikor nálad már 1 órája a töltőn pihen a lenovo
Amúgy a lenovo ugyanolyan kínai, mint ez, másrész én olcsó kategóriában pont hogy ajánlanám az Intel-t az mtk-s vackok (ez túlzás, kikívánkozott, van jó mtk cucc is, de nem az amit linkeltél) helyett...
Am játékokat is készítek a tabra, majd belinkelek egy Tabra (x86) optimalizált játékot, amint fent van playen, kb estefele, azt a sebességet hozza, mint a Snappdragon 400-as...
-
bagkri01
őstag
válasz
dorika87 #2539 üzenetére
Azért mert páran írták, hogy xposed-al megoldható az sd-retelepítés, de az a módszer nem működik, a play fc-vel kilép.
ui.: feltettem a diskinfo nevű appot, hát ez a partícionálás jól el van kúrva, 1,5 gb cache partíció, hát mi a büdös fenének (amiből használ a tablet jelenleg masszív 70 megát). Egy hozzáértő igazán foglalkozhatna az átpartícionálással. Ha már abból megkapnánk valamennyit data-ként boldogok lehetnénk.
-
b0bcat
addikt
válasz
dorika87 #2373 üzenetére
Ez egy Androidos tablet. Hivatalos, 4.4-es Android van rajta, aminek természetesen része a Play Áruház is.
Sőt, magyarul is tud!
Hihetetlen, hogy 2300 hsz. felett járunk, de gyakorlatilag naponta jönnek fel ugyanazok a kérdések...
@Minstrel:
Ilyen
rezsicsökkentettáron, ilyen tablet méltán lehet "nép-táblagép" szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest