- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Számomra fontos a szép kijelző, és itt már nyert a Lenovo. Jó képminőség a HD kijelző (1280x800). Azzal tisztában vagyok, hogy a képarány nem egyezik, és 8" vs. 7" (bár szerintem nem azon az 1"-on múlik a dolog) viszont nekem fontos a felbontás, képminőség és a betekintési szög is, és ezért ajánlottam. 8gb belső memória, melyből alapból felhasználható 5.5gb (mókolás nélkül), én úgy gondolom minőségibb termék, persze ez csak saját vélemény. Kialakítás/kinézet nálam az utolsó szempont, mert lehet szépen néz ki az op3n dott, de intel (ami ugyen csak részben kompatibilis az androiddal).Lenovo akkumulátor kapacítása is nagyobb (3450mAh), amely alapján akár 7-8 órát is kibír a készülék. Persze úgy tudom a tecsós is egész jól teljesít akku ügyben. dual core intel vs. quad core MTK. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy neki mi a szimpatikusabb ill. mi éri meg jobban. Én csak azt tudom, hogy ha választani kéne a 30ezres op3n dott és a 28ezres Lenovo közül, akkor egyértelműen az utóbbit választanám, és csak segíteni próbáltam az illetőnek, hogy szerintem 27ezerért ne ezt válassza. Hangsúlyozom abszolút jó termék ez a tecsós tab, de 15ezernél nem ér többet, és itt most arról volt szó, hogy 27ezerért venné meg az illető ezt a tabot.. annyit nem ér meg, ha holnap 15ezerbe kerülne egyértelműen nyerő választás volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest