- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomy
újonc
Frissítés vásárláskor:
Valaki már korábban írta, hogy ha a hardreset billentyűkombinációra (bekapcsoló + hangerő fel) nem jön be a bootloader menü, hanem egy USB ikon villan fel, akkor szinte biztos, hogy nem fog a frissítés sem lefutni. Nekem is ez volt a tapasztalatom. Ma vettem a harmadik gépet (nagyon népszerű a családban), de borzasztó lassú volt a tescós wifi, így otthon próbáltam frissíteni, - nem sikerült. Megnéztem a fent leírt dolgot utólag, és nem jött be a bootloader. Visszavittem és a cserekészüléket először a bootloaderre teszteltem (jó volt), majd a biztonság kedvéért megvártam a frissítést, amely szintén sikeres volt.
-
ntomy
újonc
Ma beszereztem egy fehéret. Még mielőtt kifizettem volna, a pultnál kértem, hogy frissítsék. Először a hölgy nem nagyon akart belemenni, de rábeszéltem: inkább most derüljön ki, ha rossz, minthogy utána a papírokkal kelljen bajlódni. A tesco wifi nagyon lassú volt,de megérte kivárni, az első gép hibával lépett ki a frissítésnél. Hoztam egy másikat, ott rendben lement az első frissítés, a másodikat már otthon csináltam meg, rendben lement az is. Én mindenkinek azt javaslom, hogy helyben frissítse! (2 év jótállást helyből adták hozzá.)
-
ntomy
újonc
válasz
diablo1984 #1772 üzenetére
Akit érdekel: Tesco - Ünnepi nyitva tartás - Karácsony, Szilveszter
-
ntomy
újonc
válasz
Scoobyka #1208 üzenetére
"nem cserelik új típusra csak azoknak akik első körben vették 29990-ért és ezt a számlával igazolják."
Scoobyka! Amennyiben publikus, két kérdésem lenne, talán mást is érdekel:
1. Csak a hibásakat cserélik ki az új típusra, vagy bárkinek aki 29.990-ért vette?
2. Én első körben vettem, de 24 ezerért clubcard-dal, erre is vonatkozna a csere? -
ntomy
újonc
Amikor először betettem az SD kártyát felismerte, lejátszotta róla a filmeket, zenéket, de miután ki- és újból bekapcsoltam a tabletet már nem látja egyáltalán az SD kártyát. Visszavittem a Tescóba, kicserélték, de az új is pont így viselkedik. Valakinek van-e ilyen tapasztalata, vagy esetleg valamilyen ötlete? Két SD kártyával is kipróbáltam. Gondolom, ha a kártyával lenne baj, először sem ismerné fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest